Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremsene foran og rotors på en 2000 Pontiac Sunfire

De bremser foran og rotorer er de mest kritiske komponentene i 2000 Pontiac Sunfire bremsesystem. Skivebremsene på Sunfire krever jevnlig vedlikehold for å sikre at de fungerer som de skal. Bremser som ikke er riktig vedlikeholdt er spesielt utsatt for å mislykkes fordi pads og rotorer er dårlig utstyrt til å håndtere stress og varme fra bremsing hvis kvaliteten er redusert. For bremseklosser, betyr redusert kvalitet at puten er slitt. For rotorer, betyr det skjært seg eller vridd overflater. Du trenger
Tire jern
Tire blokker
Lifting jack
Jack står
10-millimeter fastnøkkel
5/8-inch hex socket
Ratchet
Drip pan
Brake-spray
rent håndkle
Stålbørste
Rotor
Caliper
Bremseklosser
Hammer
Chain smøremiddel
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Sett overføring av Sunfire i "park". Sett på parkeringsbremsen og legg dekk blokker bak bakhjulene.
2

Løsne mutrene på forhjulene med dekk jern. Plasser jekk under rammen i fronten av Sunfire og løfte kjøretøyet. Place bukker under rammen for å støtte bilen mens du gjør reparasjoner.
3

Fjern lug nuts og svinghjulet fra hjulboltene. Drei rattet til venstre for å få lettere tilgang til riktig brems.
4

Fjern de to caliper bolter på høyre caliper med en 5/8-inch hex socket og skralle. Trekk bøylen fra rotoren.
5

Fjern bremsen linje fra bøylen med en 10-millimeter fastnøkkel. Linjen kobles til målepunktet nær bunnen caliper bolt. Plasser et drypp panne under linjen for å samle noen lekket bremsevæske.
6

Trekk rotoren fra hjulboltene. Rotoren kan sitte fast til styringsgruppen knoke og /eller hjulbolter etter en klissete blanding av rust og overflødig væske. Spray kjedeolje på området for å løsne bindingen. Slå lett på rotoren med en hammer for å fjerne den hvis du planlegger å forkaste rotoren etter fjerning.
7

Rengjør styringsgruppen knoke (området bak rotoren) hjulbolter med stålbørste.
Side 8

Koble bremsen linjen til den nye caliper med skiftenøkkelen. Skyv den nye bremseklosser på sidene av bøylen. Den pads klippet til bøylen via tynne metallklips.
9

Spray den nye rotoren med brems renere. Rotorene er beskyttet med pakking olje for å bevare overflaten inntil de er installert. Oljen må fjernes før rotoren settes i bruk. Tørk av renere og olje fra rotoren med et rent håndkle.
10

Plasser den nye skiven, på hjulboltene. Sett den nye caliper med nye bremseklosser på rotoren. Bytt kalipperens bolter med socket og skralle.
11

Drei rattet til høyre og endre venstre bremsekalippernes og rotor som du gjorde riktig side.
12 < p> Drei rattet slik at hjulene hjulene er nøytrale, eller pekte fremover. Plasser hjulene på hjulboltene. Skru på hjulmuttere.
13

Løft bilen med jekken, fjerne stands og lavere Sunfire til bakken. Trekk til hjulmutrene med dekk jern.
14

Trykk og hold bremsepedalen tre ganger. Dette vil tvinge bremsevæske inn i de nye kalipere og sette bøylen stemplene til riktig posisjon. Fjern master sylinderen cap under panseret av Pontiac. Master sylinderen ligger nær frontruten på førersiden. Legg bremsevæske til beholderen til den er full. Sett på lokket og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57790.html

Previous:
Next:

auto Bremser