Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Reset Oxygen Sensor Light på 1994 Isuzu Trooper

The oksygen sensor lys på 1994 Isuzu Trooper er faktisk den check engine lys, og lyser opp når datamaskinen sender en kode, enten for en av oksygen sensorer eller for en av de andre sensorene på kjøretøyet. De fleste av de sensorer som brukes til å mate informasjon til datamaskinen, slik at den kan foreta spesifikke justeringer av luft-til-drivstoff-blanding for optimal motorytelse og drivstofføkonomi. Noen er ikke sensorer, men de blir behandlet som sensorer. Datamaskinen sender informasjon til disse (for eksempel den tomgangsluftkontroll motor) for å foreta justeringer av den noe på motoren. For eksempel styrer tomgangsluftkontroll motor mengden drivstoff gitt på tomgang til å heve den inaktive når en last er plassert på motoren. Du trenger
kode skanner
Vis flere instruksjoner
en

Plug koden scanner inn i datalink port, som ligger under dashbordet og bare til venstre for rattstammen. Vri nøkkelen til "On" posisjon, men ikke starte Trooper.
2

Trykk på "Read"-knappen på skanneren. Skanneren vil blinke en eller flere koder, hvis check engine lyser. Skriv kodene ned. Sammenligne kodene til kodebrevet som følger med skanneren. Kodebrevet definerer hver kode for Trooper, og forteller deg hvilken komponent er å sette en kode.
3

Repair problemet sensor som indikert av kodebrevet for Trooper.

4

Koble skanneren til data port, vri nøkkelen til "On" posisjon, og trykk deretter på "Slett" for å slette koden og slå av lyset. Hvis du ordentlig reparert den dårlige delen, vil lyset bli slått av. Hvis ikke, vil lyset komme tilbake på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61147.html

Previous:
Next:

auto Bremser