Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Feilsøking Ford Taurus blokkeringsfrie bremser

1990 gjennom 1995 Ford Taurus kom utstyrt med Teves Mark 4 fire hjul anti-bremsesystem. Dette systemet ble erstattet i 1996 med mer kompakt Bosch 5.0 fire hjul ABS-systemet. Begge systemene kontrollere forhjulene selvstendig og bakhjulene i tandem, og feilsøking dem er identiske. Testing med Scan Tools

Testing disse anti-lock bremsesystemer begynner med skanning verktøyet. Den forteller deg hvor du skal begynne feilsøkingen. Kodene som er lagret i datamaskinen ABS angi hvilken sensor eller krets i systemet har et problem. Datastream modus vil tillate deg å se om sensorene virker, eller ikke leverer signalet trengs av datamaskinen for å styre systemet.

ABS-kapable skanneverktøyene er tilgjengelig hos din lokale auto deler butikken, og i disse dager , feilsøking mange systemer krever dette. Se etter en i stand til grensesnitt din Taurus 'ABS-system.
P Det er to tester tilgjengelig med skanningen verktøyet. Først lese feilkoder. Denne testen vil fortelle deg hvilken kode (r) lagres i datamaskinens minne, og en beskrivelse av krets eller komponent som har svikt.

Datastrømmen kan du overvåke sensorsignalene mens du kjører bilen . Scroll ned for å se hjulet hastighet sensoravlesninger og kjøre. Alle fire sensorer bør lese omtrent det samme, og stige og falle jevnt med bilens hastighet.
Wheel Speed ​​Sensor Testing

Den vanligste årsaken til hjulet hastighet sensorsvikt i Tyren er forurensning av metallpartikler fra bremsesystemet. Hvis en feilkode for en sensor kommer opp, må fjerne og rense sensoren i metall er det første du gjør. Dette vil eliminere de fleste feil her. Den neste testen er en test motstand. Sjekk for motstand ved selve sensoren ved å måle med et ohm meter. Sensoren bør ha litt motstand, men være lav. Dersom en sensor har null motstand eller uendelig motstand, må den skiftes.
Modulator Valve Assembly Testing

modulator ventilsammenstilling inneholder magnetventiler at datamaskinen åpnes og lukkes for å styre bremse-trykk på hjulene. For å teste disse ventilene, koble den elektriske kontakten, og ikke en motstand sjekk på hver magnetventil. Igjen, som med hjulet speed sensor, vil det være noen motstand. Hvis en magnetventil er funnet å ha noen motstand eller uendelig motstand, må den skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57380.html

Previous:
Next:

auto Bremser