Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner nedre kontroll arm i en 1993 Jimmy

Den forstillingen på en 1993 Jimmy bruker en øvre og nedre kontroll arm. Den skruefjær monteres til rammen og sitter i lommen på den nedre styrearm, og støtter vekten av SUV. Den nedre kontroll arm har foringer på den ene enden og en ball joint på den andre, som begge er utsatt for slitasje. Hvis enten foringer eller kuleledd begynner å svikte, så den fremre justering vil lide og du vil ha problemer med å kjøre den Jimmy. For å løse problemet, må du først ta ut den nedre kontroll arm. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Fastnøkkel satt
1/2-inch skralle og socket sett
Tenger
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
en

Parker Jimmy på et flatt underlag og sett på parkeringsbremsen. Bruk jekken å løfte fronten og deretter sette bukker under rammen. Ta av hjul og dekk med et dekk jern.
2

Løft jack, slik at den er i kontakt med nedre kontroll arm. Unbolt den øvre bolten på sjokk montere på rammen med tang og en fastnøkkel. Unbolt nedre sjokk mount fra nedre kontroll arm og trekk sjokket ut av suspensjonen.
3

Fjern splinten i kuleleddet på nedre kontroll arm med nål- nese tang. Unbolt nedre kontroll arm fra spindelen med en fastnøkkel.
4

unbolt baksiden av nedre kontroll arm fra rammen med 3/8-inch skralle og socket og en åpen ende skiftenøkkel. Senk jack så spolen våren kan sakte slipper trykket, og trekk den nedre kontroll arm bort fra suspensjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61438.html

Previous:
Next:

auto Bremser