Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremsene på en 1999 Ford Taurus

The 1999 Ford Taurus er utstyrt med skivebremser foran og bak bremseklossene. Platen bremseklosser er laget for å stoppe Taurus ved henvendelse til foran og bakovervendt av bremsen rotoren mens hjulet roterer. Friksjonen fra bremseklossene blir brukt til rotoren facings er det som gjør at hjulene stoppe å snu og bringe Taurus til en stopp. Erstatte bremseklossene når de har slitt ned til slitasje indikatorer som er plassert på innsiden av hver pad, som vil avgi en hørbar hvin når de blir avdekket. Du trenger
Tire verktøy
Jack
Sikkerhet står
lirke bar
1/2-inch skralle
1/2-inch stasjonen socket kit
Rope
Store kanal-lock tang
Replacement bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park den 1999 Ford Taurus på et trygt sted som har en jevn overflate.

2

Løsne tappene fra begge forhjulene med en lug skiftenøkkel eller et dekk verktøy.
3

Skyv jekken under korset ramme som ligger under motoren . Jack fronten av Taurus opp og plassere en Sikkerhetsstativ under rammen på begge sider. Senk Taurus til toppen av sikkerheten står og la jekken under korset rammen.
4

Skru knastene fra begge forhjulene. Trekk begge forhjulene av og sette hjulene ned flat.
5

Flytt til fronten sjåføren side hjulet og finn den lille åpningen på toppen av bremsekalippernes. Plasser brekkjern mellom baksiden av bremsen rotoren og den ytre bremsekloss. Lirk den ytre bremsekloss mot bøylen sylinderen inntil sylinder trekker nok til å løsne bøylen grep på rotoren.
6

Finn monteringspinnen bolter på baksiden av bremsekalippernes. Det er en lavere pin bolt og en øvre pin bolt. Fjern begge pin boltene ved å skru boltene mot klokken med 1/2-inch skralle og socket. Trekk pin boltene ut av bremsekalippernes.
7

Fjern bremsekalippernes fra siden av bremsen rotoren. Hvis bøylen er fortsatt for vanskelig å fjerne fra bøylen, bruke brekkjern for å lirke den nederste delen av bøylen av og trekke bøylen av bremsen rotoren.
8

Knyt en liten brikke av tau rundt bremsekalippernes. Deretter knytte bremsekalippernes til nærmeste styrekomponenten bak rattet hub montering.
9

Trekk den indre bremsekloss ut av holder klippet innsiden av bremsekalippernes. Deretter plasserer kjevene av store kanal-lock tang over ytre bremsekloss og bøylen boliger. Komprimere den ytre bremsekloss med tang inntil bøylen sylinderen har helt tilbaketrukket innsiden av bøylen boliger.
10

Trekk ytre bremsekloss ut av holder klippet. Deretter plassere erstatning pads inne i hver holder klipp innsiden av bremsekalippernes.
11

Ta tauet fra bøylen og styrekomponenten. Plasser bremsekalippernes tilbake på siden av bremse rotoren. Skru de to pin boltene tilbake i bøylen og trekk til med skralle og socket.
12

Sett hjulet tilbake på sammen med hjulmuttere. Trekk til hjulmutrene stramme med hjulmutternøkkel eller dekket verktøyet. Flytt til passasjersiden, bak passasjersiden og bak førersiden hjul og følge de foregående instruksjonene for hvordan du bytter bremseklosser.
13

Sveiv 1999 Ford Taurus og pumpe bremsepedalen noen ganger til sette de nye pads til sidene av bremsen rotoren. Slå av motoren.
14

Jekk opp Taurus og fjerne alt av sikkerhet står. Senk Taurus til bakken og skyv jack ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58145.html

Previous:
Next:

auto Bremser