Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Ford Ranger Clutch Bleeding Tips

Blødning en hydraulisk clutch som de som brukes i Ford Ranger er nødvendig etter eventuelle reparasjoner er utført på clutchen eller å gjenopprette funksjonaliteten. Prosessen kan være komplisert, og potensialet for å ødelegge clutchen finnes hvis du ikke er forsiktig. Flere strategier kan gjøre clutch blødning i Ranger ditt mye enklere, noe som reduserer risikoen for skader. Beskytte Master Cylinder

Når du blør master sylinder og forbindelseslinjen i en Ford Ranger, er det viktig at du ikke ødelegge integrerte interne komponenter ved å slå skrustikke som holder dem for hardt. En duk holdt mellom hovedsylinderen og skruestikken kan redusere risikoen for skade. Holder master sylinder for hånd på et fast underlag som betong gulvet i garasjen kan også arbeide for å unngå skade på sylinder interne komponenter.
Reservoir Fyll Levels

The Rangers clutch master sylinder magasinfylling bør holdes fullstendig til alle tider i løpet av clutch blødning prosessen. Dette er nødvendig for å hindre at luftbobler fra å komme inn på linjen og hovedsylinderen. Ifølge Ford Ranger og Explorer nettstedet Ford 4x4, en DOT 3 bremsevæske som oppfyller Fords spesifikasjoner når strømmet til master sylinder påfyllingsstreken vil oppnå dette målet.
Bruk en vakuumpumpe

Fylle slave sylinder på clutch kan innebære å fjerne det helt fra komponenten hvis ikke nødvendige tiltak blir iverksatt. Ved hjelp av en vakuumpumpe for å fylle slavesylinder krever kun ved å åpne lufteskrue og skyve til side en eller to andre deler, men uten demontering av deler er nødvendig. Sørg for å sette vakuum pumpe for å sende væske inn i slave sylinder og ikke støvsuge væske ut av sylinderen. Fjerne væske fra sylinderen kan tvinge luft inn i komponent som er svært dårlig for clutch drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58265.html

Previous:
Next:

auto Bremser