Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte de bakre skivebremser på en Buick LeSabre

The Buick LeSabre bruker skivebremser både foran og bak hjulene. Men å endre bakbremsene er litt annerledes enn å endre foran seg på grunn av noen ekstra komponenter. Du må endre minst bremsene på begge bakhjulene sammen. De trenger å byttes hver 60 000 miles, men må kanskje skiftes oftere avhengig av dine kjørevaner. Du trenger
Hevert kit eller kalkun baster
Jack står
hjulmutternøkkel
Momentnøkkel
Mechanic sin oppslagstavle
To-pin skiftenøkkel eller nebbtang
Liten flat skrutrekker
Bremseklosser
Anti-hvin sammensatte
Vaskemaskin
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Hevert ut to tredjedeler av bremsevæske fra master sylinder med en snylte kit eller kalkun baster som aldri har blitt brukt. Løft bakenden av bilen på bukker og fjerne hjulene, løsne mutrene med hjulmutternøkkel før heve bilen gjør hjulene lettere å fjerne. Plasser to lug nuts på på rotoren pigger for å holde platen på plass.
2

Fjern bolten og skiven som kobler kabelen støttebraketten til målepunktet. Du trenger ikke å koble fra kabelen, fjerne bolten gir kabelen nok slakk til å tillate bøylen å flytte.
3

Bruk en fastnøkkel til å fjerne lav tykkelse bolt og drei caliper oppover. Hold bøylen i denne posisjonen med mekaniker wire og sørg for at det ikke er noen belastning på bremseslangen. Ta ut de gamle pads og deres anti-rangle klipp fra bøylen er festebraketten.
4

Slå bøylen er stempelet tilbake inn i sine hull med en to-pin skiftenøkkel eller par av nål-nese tang. De "spor" i stempelets ansikt trenger å være vinkelrett på et figurativt linje trukket gjennom bøylen er monteringsstedet bolthullene. Sørg for at stempelet boot ligger flatt, løft den ene kanten av støvelen med en liten skrutrekker for å slippe ut innestengt luft
5

Bruk anti-tyster compound til de nye pads 'backing plater.. Installer de gamle anti-rangle klipp på bøylen monteringsbrakett, sørg for at de er helt på plass, og deretter installere de nye putene.
6

Nedre bøylen tilbake ned på festebraketten. Smør lavere montering bolt med høy temperatur fett før du installerer den tilbake på plass
7

Re-installere bolten til kabelen støttebraketten -. Bruk en ny vaskemaskin - og sørge for at kabelen er stramt. Fest hjulene og senk bilen etter skifte bremsene på begge sider. Sjekk bremsevæskenivået i master sylinder og legge væske om nødvendig. Pumpe bremsepedalen flere ganger for å sete bremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57369.html

Previous:
Next:

auto Bremser