Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Justering Tips for stigestenger

Ladder barer er en del av suspensjonen systemet på et kjøretøy utstyrt med spiralfjærer. Disse komponenter, som hindrer hjulene fra hopping, er koblet til den bakre ende av kjøretøyet, og ved fjæren abbor. Som bilen akselererer og begynner å få trekkraft, stigerørene hindre bakenden fra å hoppe opp og skade chassis og aksler. Justere dine egne stigestenger er ganske grei, når du kjenner de grunnleggende teknikkene. Square

Når du justerer bilens stigestenger, sørge for at strekene og braketter er firkantet med bakakselen. I tillegg sørge for at stigerørene på hver side av den bakre ende er parallelle med hverandre. Hvis søylene og braketter er ikke firkantet og parallelt med hverandre, vil ikke bilen kjøre rett eller det vil trekke til side under akselerasjon.
Lengde

Før gjør noen justeringer i bilens stigestenger, sørg for at begge stigestenger er like lange. Gjør dette ved å plassere en bar på toppen av den andre og sette inn bolter gjennom stangendene. Sørg for at de sfæriske stengene er montert på undersiden av sverdet. De solide stangendene må møte baksiden av stigerørene. Hvis komponentene er installert vendt motsatte retninger, kan du ikke justere stigestenger riktig.

Bolts

Boltene som setter inn i stangen slutten må skru fritt inn og ut. Hvis boltene ikke skru fritt, vri dem inn og ut før de begynner å bevege seg. Dette vil gjøre det enklere å justere stigestenger og begrense mengden av trykket du har å legge på boltene for å få dem til å snu. Du kan enkelt stripe bolt hodet hvis de blir vanskelige å slå.
Ladder Bar Tubes

Sørg stigerøret rør er ikke nærmere enn en halv tomme fra rammeskinnene i hele rørets hele reise område. Sjekk plasseringen av stigerøret parentes nøye, hvis brakettene er på feil sted, kan de påvirke reise av stigerøret rør. Hvis brakettene er ikke vinkelrett på bakakselen senterlinje, vil bilen enten dra til den ene siden, eller den ene siden av kjøretøyet vil hoppe mer enn den andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62239.html

Previous:
Next:

auto Bremser