Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Tune opp motoren for 2001 Toyota Camry

Tuning Camry motoren er en steg-for-steg vedlikehold som er ganske grei. Den mest populære Camry motoren er på 2,4 liter, 4-sylindret. Den har en skrå motor design som er lett tilgjengelig for en melodi opp. Flere elementer har endret om Camry motoren gjennom årene, men ikke den grunnleggende design. Motoren tuning har holdt seg ganske konstant på hele året modeller, med unntak av den siste tilsetning av en spiral direkte tenning. Du trenger
3/8-socket satt
Skrutrekkersett
Wrench satt
Anti-Seize sammensatte
Boot utgivelsen lube
Plug gap verktøy
Tennplugger
Spark plug ledninger
Air filter
Fuel filter
Aerosol støv remover
Butikk filler
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Fjern tennplugg ledninger og tennplugger. Les pluggene som de er fjernet fra hver sylinder. Se etter begroing, olje spotting eller overdreven karbon oppbygging. Sammenlign pluggene til hverandre. De bør være ensartet i utseende og slitasje. Hvis man er forskjellige, kan sylinderen som plugger representerer trenger flere reparasjoner, og en tune up kanskje ikke løse problemet.
2

Installer nye tennplugger og ledninger. Inspisere hver nye plug and merke hvis det er en betydelig forskjell i elektroden gapet mellom dem. Moderne plugger er laget for å stramme spesifikasjoner og ingen gap justeringer skulle være nødvendig. Hvis det er en stor forskjell, se gapet spesifikasjoner - som kan vanligvis finnes på en etikett brukes på undersiden av panseret - og gjøre den nødvendige justering
3

. Påfør anti-seize compound til tennpluggen tråder og installere dem. Påfør støvel utslipp til hver plugg ledning boot og installere ledningene. Gjør dette en av gangen for å unngå ledning blande-up.

De nyere modellene vil ha fire individuelle tenningen sløyfer montert på ventil dekselet. Disse holdes på plass ved hjelp av bolter. Fjern boltene og koble spolen. Løft rett opp og tennpluggen kontakt, festet til spolen, vil komme ut også. Bytt tennplugger, legge støvel utslipp til støpsel, og installere spoler.
4

Bytt luftfilter. Løsne øvre luftfilterhuset og sett den til side. Ta av luftfilteret. Spray innsiden av huset med en aerosol støv remover og tørk av huset med en butikk klut. Installere den nye luftfilteret.
5

Skift drivstoffilter. Koble fra batteriet for å unngå utilsiktede gnister og brann. Finn drivstoffilter, tradisjonelt montert nær eller på førersiden brannmur. Plasser butikk filler under filteret. Filteret er under press, og gass vil flykte når tilførselsledningen boltene løsnet.

Løsne skruene og fjerne dem. Fjern filteret festeboltene. Sett det gamle filteret til side og installere det nye filteret. Den øvre og nedre slanger krever to kobber pakninger hver. Monter de nye pakningene og installere de øvre og nedre drivstofflinje bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60858.html

Previous:
Next:

auto Bremser