Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Bil Blinker Problemer

Turn signal eller "blinker" først dukket opp på 1938 Buick, og i 1940 Buick introduserte self-avbryter systemet vi fortsatt bruker i dag. Fargen gult ble vedtatt frivillig av denne bransjen, og i 1968 fargen ble pålagt av Federal Motor Vehicle Safety Standard 108.There er bare noen få ting på dette systemet som kan gå galt. Noen vanlige feil inkluderer pærer, blinklyser og brytere. Pærer

lyspærer i blinklys kommer i to grunnleggende konfigurasjoner, et flatt blad stil og en rund socket stil. Hver stil av pære kommer i en rekke av lysstyrke og størrelser, sørg for å bare bruke de pærene som er anbefalt av bilprodusenten. Pærene kan brenne ut, og erstatte brent nødblinkelyset pærer er relativt enkelt.

En lav motstand pære vil vise som en mislykket pære på i-dash advarsel indikatorer (noen høyere-end biler har dash skjermer for å indikere mislykkede lys ).
Flasher relé

En annen vanlig årsak til høyresving signal problemer er en defekt blinklys relé. Det finnes to typer: den mekaniske blinklys benytter en bimetallisk strimmel for å åpne og lukke kretsen, og den elektroniske typen som benytter et relé og timer-krets for å åpne og lukke kretsen. Vanlige problemer med disse er de samme uansett hvilken type av blinklys. Problemer inkluderer ingen blinkende (blinklys bo på når aktivert, og ikke blinke), eller blinkingen vil være raskere eller langsommere enn normalt.

De fleste flasher releer er montert i sikringsskapet av kjøretøy, og er lett erstattes.
Brytere

blinklys bryteren på de fleste biler ligger i rattstammen bak rattet. De mest vanlige feil med de som er knuste selvtillit avbryter faner, noe som resulterer i en sving signal som må slås av manuelt, og slitte kontakter i bryterne. Reparere bryterne er noe krevende, og kan best overlatt til fagfolk eller erfarne hjem mekanikere.
Feilsøking

Feilsøking systemet er rett frem. Hvis bare én pære er feil, må du bytte pære.
P Hvis en hel side ikke fungerer, sjekk at pærene er gode ved å slå på de farlige lysene. Hvis alle pærene fungerer normalt med de farer på, erstatte turn-signal flasher. Hvis den ene siden fortsatt ikke virker med de farer videre, og pærene er bra, erstatte turn-signal bryteren.

Sakte blinking indikerer enten en defekt blinklys eller feil pære er installert.

Oppsummering

Blinklys er viktige sikkerhetsfunksjoner, og holde dem fungerer på riktig måte kan forhindre en ulykke (eller en trafikk billett). Feilsøking og fikse funksjonsfeil blinklys er både enkelt og nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59975.html

Previous:
Next:

auto Bremser