Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Nødvendig verktøy for å endre Clutch på en 2003 Ford Ranger

Flere verktøy for å endre clutch på en 2003 Ford Ranger. De fleste av dem er åpenbare, slik som sperrehjul stikkontakter, skiftenøkler og skrutrekkere, men hvis du har visse verktøy, kan du gjøre denne jobben mye enklere. Noen ganger, når du arbeider på vanskelig tilgjengelige steder, verktøy laget av andre verktøy og ekstra lange verktøy komme til nytte. "Big Bertha"

"Big Bertha" er et stort brekkjern med en flat, vinklet ende. Big Bertha-akselen er omtrent en tomme og en kvart kvadrat, og det har et stort håndtak for å gjøre nysgjerrige enklere. I de fleste tilfeller, når bell husboltene er fjernet, skiller overføringen fra motoren med en god slepebåt, men noen ganger kan du ende opp med et klistremerke, og det vil ikke rikke seg. Big Bertha gjør raskt arbeid med å skille overføringen fra motoren. Du kan feste den mellom bjelle bolig og motoren for litt oppmuntring, eller du kan kile Big Bertha mot gulvet, sette skaftet mot overføring, og gi den en god push å lette separasjon.

Utvidet Extensions
p Hvis det er vanskelig å nå noen av bell husboltene, koble to utvidelser sammen med en 3/8-inch å 3/8-inch kontakt. Hvis du fortsatt ikke har riktig vinkel for å nå de boltene, slipe ca 1/32 av en tomme på hver side av kontakten, være forsiktig med å slipe nubs som holder skralle på. Dette gjør at andre utvidelsen til «bøye" på akkurat riktig vinkel for å nå de øverste boltene på bjelle boliger. På en Ford Ranger, bør du ikke trenger mer enn to fot lange extensions.
Clutch Alignment Tool

En clutch innrettingsverktøy vanligvis kommer med clutchen , men dette avhenger helt av clutch du kjøper. Lagre alltid clutch justering verktøy. Hvis du ofte fjerne og erstatte clutcher, de kan komme godt med for en jobb der du ikke får en clutch innrettingsverktøy i clutch kit. Clutchen innrettingsverktøy er en rund, plast verktøy med splines og en ring håndtak. Den brukes til å justere disk mellom svinghjulet og trykkplaten. Hvis trykket plate er festet med bolter, og clutch disken ikke er i innretting, må du gjøre om hele jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60303.html

Previous:
Next:

auto Bremser