Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan lage en fire-Barrel Carb Mer drivstoffeffektive

Ikke alle fire-fat karbohydrater er skapt like. Hva er felles for dem alle er at de beste måter å gjøre dem drivstoffeffektive er å holde dem vedlikeholdes, skift ut slitte deler, holde dem rene, holde dem i harmoni. I tillegg til de kritiske punktene, i noen tilfeller vil endre noen av forgassere 'drivstoff dyser gjøre det mer drivstoffeffektive. Du trenger
Forgasser rengjøringsmidler
Standard skrutrekker
Phillips skrutrekker
Standard støpsel
Standard fastnøkkel
Tennpluggnøkkel
Utvalg av drivstoff jetfly
Vis flere instruksjoner
en

Test din gass kjørelengde ved å sjekke kilometertelleren, fylle tanken og merke seg hvor mange miles du kjører før du drikker gassen. Under testperioden, må du kjøre normalt, under typiske kjøreforhold, eller det vil ikke fortelle deg nyttig informasjon.
2

Slå opp motorens gass kjørelengde vurdering. Hvis du får kjørelengde produksjon hevder du får, ikke forvent å forbedre den. Du kan være i stand til å effektivisere forbruket litt, men for det meste, optimalisere drivstoffeffektivitet betyr retur motoren og forgasseren til lager ytelse.
3

Rengjør forgasseren hvis det har satt for en lang tidsperiode med drivstoff i det. Dette vil sannsynligvis forlate lakk-aktig drivstoff buildup som kan hemme effektivitet og ytelse. Å rengjøre den, må du ta ut luftfilteret. Spray forgasseren grundig med forgasser renere.
4

Undersøk choke mekanismen, slik at det er fri i sin fulle omfanget av bevegelse, åpning og deretter forsegle helt.
5

Juster inaktiv krets slik at motoren går på fabrikken-spesifisert turtall på tomgang. Din forgasseren vil ha rett spor tomgangsjustering skruer med fjærene, holder dem på plass. På de fleste karbohydrater, du åpner kretsen ved å vri den mot venstre for å øke tomgangsturtall, og høyre for å redusere den. Hvis inaktiv er av - enten for høyt eller for lavt - det kan skade din drivstoffeffektivitet
6

Juster drivstoff flyter.. Noen karbohydrater kreve at du fjerner float boller å få tilgang til flottører, deretter mekanisk kontrollere vinkelen på en flottørskål armatur. Andre har en portal-lignende system som lar deg vise drivstoff float nivå uten å fjerne flottørskål, justere det med en skrue.
7

Juster akselerator pumpen eller pumpene hvis du merker en betydelig etterslep i akselerasjon når du trykker på gassen raskt. Noen karbohydrater har én pumpe og andre - "dobbel pumpers" - har to. Hvis pumpene er satt feil, vil etterslepet skapt av gasspedalen pumpe redusere drivstofforbruket, selv om carb fungerer godt ellers.
8

Bekreft dysene er riktig størrelse ved å gjennomføre en tennplugg test . Dysene er messing dyser med små hull i dem som måler mengden av bensin som blir matet til motoren. Forskjellige dyser mate drivstoff ved ulike turtall. Enten i butikken eller på en trygg, åpne veien, rev motoren, akselererer hardt til i nærheten din RPM redline, deretter umiddelbart stenge av motoren uten å aktivere et ratt lås mekanismen eller slå av servostyring eller brems fungerer, hvis du er kjøring. Fjern én eller flere tennplugger. Kontroller elektrodene. Hvis de er fuktige og svart, er motoren i gang for rik og kan trenge å bli re-hardhauser. Hvis de er veldig lette og pulveraktig, kan det være å kjøre for mager. Enten tilstanden vil skade din drivstoffeffektivitet.
9

Erstatt dine viktigste jetfly hvis motoren går enten for mager eller for rik. Velg en trinnvis større jet for magre forhold og mindre jet for rike forhold. Høyde og av og til kan været føre til en forgasser til å kreve re-jetting for optimal ytelse og drivstofføkonomi. Hvis det er mindre luft i atmosfæren, må det kompenseres for optimal ytelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62235.html

Previous:
Next:

auto Bremser