Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner bremseskiver fra en Ford Expedition

Erstatt eller gjenoppstår, dine bremseskiver når du bytter bremseklossene i din Ford Expedition hvis du opplever en vaklende, bouncy følelsen når du bremser. Rotorer som er sterkt meislet vil kreve erstatning, men rotorer uten dette problemet kan bli omgjort til en automotive maskin butikk å gjenoppstår dem. Bytte bremser kan selv spare deg for mye fordi det er ingen lønnskostnader. Du trenger
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
1/2-inch skralle
Torx stasjonen socket satt
Penetrating olje
22 mm fastnøkkel
Pair of 3/4-inch skiftenøkler
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Jack ett hjørne av Expedition opp til dekket er minst to inches av bakken . Plasser en jack stå sikkert under jekket opp bilen. Gjenta på den andre siden av lastebilen.
2

Bruk hjulmutternøkkel å fjerne dekkene.
3

Fjern de to Torx boltene som holder målepunktet på spindelen. Disse er plassert på baksiden av bøylen rett innenfor gummistøvler som beskytter hodene på boltene.
4

Lirk bøylen vekk fra rotoren og løft av. Det kan være nødvendig å lirke bøylen litt sideveis for å komprimere bøylen stempelet et lite beløp for å tillate bremseklossene å gå av med bøylen.
5

Tie bøylen ut av veien med et stykke av wire eller tau. Ikke la bøylen henger fra den fleksible bremseslangen.
6

Fjern bøylen broen fra spindelen. Det er en 22-mm bolt øverst og nederst på innsiden av broen som må fjernes.
7

Trekk bøylen rett av hjulet studs. Hvis det ikke lett kan dras av, spray området der rotoren tiltrer hub med penetrerende olje. Deretter plasserer en 4 tommer lang 1/2 diameter bolt gjennom hvert av bøylen bro monteringsbolt hull og skrue inn i en mutter anbrakt mellom spindelen og rotoren. Hold nøtter med en skiftenøkkel og skru til boltene med en annen nøkkel til boltene er svært tett mot rotoren. På motsatt side av rotoren, treffer den innvendige overflaten av skiven med en hammer slik at den løsner. Det kan være nødvendig å stramme bolten et sekund eller thrid før rotoren kommer av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57395.html

Previous:
Next:

auto Bremser