Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer bremsene foran på en 1993 Honda Accord

service eller inspisere bremsene foran på 1993 Honda Accord hvert halvår, som Honda anbefaler, for å holde bremsesystemet fungerer korrekt. Anstrengende kjøreforhold som stop-and-go-trafikk kan føre til at bremsene slites ned særlig raskt. Bremseklossene har innebygd slitasje indikatorer som gir et høyfrekvent hyling som en indikasjon på at du trenger å betjene pads veldig snart. Ignorerer denne lyden kan være kostbart. Når bremseklossene slites ned enda mer, begynner de å skade rotorer, noe som gjør mindre brems-pad erstatning dyrere. Installere nye bremsene foran på 1993 Honda Accord akkurat som hjemme. Du trenger
hjulmutternøkkel
Bil jack
Jack stand
8-tommers C-klemmen
Stikknøkkel satt
Anti-hvin sammensatte
Show More Instruksjoner
en

Påfør Accord er nødbremsen og deretter løsne mutrene på driver's-side dekk med en hjulmutternøkkel.
2

Hev bilen på førersiden med en bil jack. Plasser en jack stå i stilling under rammen rail å tåle vekten av bilen.
3

Fjern alle mutrene fra dekket, og skyv dekket av hub montering. Rull hjulet på siden av arbeidet ditt område og angi slepe nøtter på bakken ved siden av. Pass på at det ikke kommer smuss inn i gjengene slepe nøtter fordi det vil føre dem til å ødelegge gjengene på lug mutter studs.
4

inn en 8-tommers C-klemme rundt i kroppen av bremsekalippernes og deretter vikle C-klemmen igjen inntil dens skrue er fast trykke mot overflaten av den ytre bremsekloss. Hvis du ser på den indre bremsekloss, vil du se en rund metall sirkel presser mot baksiden av puten. Dette er stempelet, og det må være komprimert ned til sin borehullet på bremsekalippernes.
5

Wind C-klemmen igjen, sakte mens du ser på stempelet for å se når det har jevnet seg i borehullet. Når du ikke er i stand til å se stempelet, slappe av og ta C-klemmen.
6

Løsne den øverste bøylen montering bolt en kvart omdreining med fastnøkkel og deretter fjerne den nederste caliper monteringsbolten.
7

Pivot bremsekalippernes vertikalt av bremseklossene.
8

Påfør et tynt lag av den anti-tyster sammensatte på baksiden av begge nye bremseklosser. Da gjelder det sammensatte på overflaten av både nye mellomlegg i tillegg.
9

Fjern den gamle indre bremsekloss med mellomlegg sin og deretter installere den nye indre bremsekloss og mellomlegg rett på sin plass. Gjør det samme for den ytre bremsekloss og mellomlegg.
10

Nedre bremsekalippernes tilbake til sin opprinnelige posisjon og returnere den nedre monteringsbolten. Still inn 3/8-inch stasjonen momentnøkkel til 33 ft-lbs., Deretter sikre både topp og bunn bolter i stedet.
11

Monter hjulet tilbake på Accord og tilbake hver sin slepe nøtter for hånd. Trekk til hjulmutrene til de er tettsittende og fjern jekkfoten.
12

Senk Accord til dekket litt kommer i kontakt med bakken. Tilbakestille 3/8-inch stasjonen momentnøkkel til 100 fot-lbs. og fortsette å stramme mutrene i stjernemønster til de er helt sikkert. Fullfør senke bilen og deretter fjerne bilen jack.
13

Pump bremsepedalen før det føles fast under foten. Gjenta denne prosessen for å erstatte passasjer-side foran bremser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58091.html

Previous:
Next:

auto Bremser