Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre Dynamo på en '99 Cavalier

The ladesystem i en 1999 Chevrolet Cavalier genererer strøm til bilen. Denne elektrisiteten går til batteriet og annet tilbehør i bilen. Når dynamoen svikter, svikter alt annet elektrisk nedover stien også, helt til slutt Cavalier opphører å være kjørbar. Dette er åpenbart et problem hvis du trenger å få et sted, og dynamoen må byttes ut for å kjøre bilen. Dette bør ta ca en time å gjøre. Du trenger
Fastnøkkel satt
3/8-inch breaker bar
3/8-inch skralle og socket sett
Replacement dynamo
Vis flere instruksjoner

en

Pop panseret. Koble fra terminalene på batteriet ved hjelp av en fastnøkkel, og starter med den negative terminalen først, deretter med den positive terminalen.
2

Løsne kontakten til spenningsregulator på baksiden av dynamoen bruke hendene. Unbolt batteriet tilkobling ved hjelp av en fastnøkkel. Finn beltestrammeren på forsiden av motoren. Trekk strammeren med 3/8-inch breaker bar og en stikkontakt for å frigjøre spenninger på dynamoen. Trekk beltet av dynamoen.
3

unbolt dynamoen fra motoren ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket, og løft den ut av bukta. Sett erstatning dynamoen i parentes, så bolt det på plass. Trekk strammeren tilbake med 3/8-inch breaker bar, og deretter sette beltet over dynamoen skivene.
4

Bolt til batteriet på baksiden av dynamoen og deretter koble til spenning- regulator tilkobling. Koble til batteripolene, starter med den positive terminalen og slutter med den negative terminalen. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60462.html

Previous:
Next:

auto Bremser