Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte båthenger Lug Bolts

Båttilhengere trenger ekstra service. Å være nedsenket i saltvann tar en toll på dem, og gebyrene er høye for omsorgssvikt. Rustne kabelsko og hjulmuttere er bare toppen av isfjellet når skaden er så stor at de begynner å sprette av når du endrer et dekk. Det er tid for grundig inspeksjon av all den eksponerte metal. En rask sand, prime og maling kan spare mye hodepine senere. Heldigvis erstatte ødelagte kabelsko er en enkel prosess. Du trenger
Spray lube
Jack
Jack stå
hjulmutternøkkel
Hammer
Short punsj
Anti-seize compound (valgfritt)
Show Flere Instruksjoner
en

Jack traileren opp, sted bukker under rammen og senking av tippen. Ta av dekket.
2

Skyv bremsetrommelen av for å få tilgang til slepe stud som er ødelagt. Tilhengere uten bremser vil ha umiddelbar tilgang til den ødelagte stud.
3

Kjør den ødelagte stud ut av hullet med en hammer og dor. Stud har en liten taper og spline å gripe og holde. En fast streik med hammeren vil fjerne den.
4

Spray smøremiddel på den nye stud og stud åpning. Skyv tappen inn fra baksiden og stram lug mutter så tett som mulig til opprinnelig sete den nye stud. Monter dekk og senking av tippen. Med dekket fast mot bakken, og med stor kraft stramme knasten mutteren for å trekke tappen helt på plass. Pass på at det er fullt på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60737.html

Previous:
Next:

auto Bremser