Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremsene på en Ford Explorer XLT 4WD

Noen av de tidlige 90-tallet Ford Explorers har skivebremser foran og trommelbremser bak i bilen. Nyere modeller har firehjulstrekk skivebremser. Noen er to-wheel drive og noen er firehjulstrekk. Mange av dem har ABS bremsesystemer, som er en blokkeringsfrie bremsesystemet. Bakbremsen trommer i Ford Explorer ble produsert med flere forskjellige størrelser av bremseskoene men fjerning og installasjon fremgangsmåten er den samme. Tromme bremser, må imidlertid installeres ved hjelp av en annen prosess. Du trenger
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Standard skralle og socket sett
Bremsekalipper komprimering verktøyet
C klemme
Vis flere instruksjoner

en

Plasser jekken under bilen på produsentens anbefalte heis poeng. Hev bilen og plassere en jack stå under bilen for å holde den fra å falle.
2

Fjern lug nuts fra hjulet og deretter ta av hjulet.
3

Bruk skralle og socket sett å fjerne de to boltene som holder bremsekalippernes på navet. Skyv bøylen av brems og bremseskive.
4

Fjern de gamle bremseklossene.
5

Bruke C klemme eller bøylen kompressor verktøy, dekomprimere bremsekalippernes alle veien i. Vær forsiktig så du ikke å punktere forseglingen rundt bøylen stempelet.
6

Installer de nye bremseklossene i motsatt rekkefølge av fjerning. Med de nye bremsene på plass installere bremsekalippernes.
7

Sett hjulet og slepe nøtter. Skyv bremsepedalen ned flere ganger å presse bremsekalippernes stempler ut igjen før du flytter bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58072.html

Previous:
Next:

auto Bremser