Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Prime en Master Cylinder

En av de største problemer mot noen mekaniker når du installerer en ny master sylinder er problemet med luft komme inn i systemet. Når du utfører noen form for reparasjonsarbeid som innebærer frakobling hydrauliske linjer, får luft uunngåelig inn i systemet og må luftes ut. I et arbeid slik som en hovedsylinder erstatning, en ny master sylinder som ikke har blitt primet innfører en stor mengde luft som er vanskelig å fjerne. For å unngå dette, er det best å prime din master sylinder før installasjon. Du trenger
Benk skrustikke
New master sylinder
Nivå
Benk blødning kit
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Plasser den nye master sylinder til en benk skrustikke.
2

Bruk et nivå for å sørge for at master sylinder er horisontal og stram den på plass med benk skrustikke. Vær forsiktig så du ikke over-stramme master sylinder fordi dette kan føre til skader. Stram det akkurat nok til å holde på plass.
3

Skru gjenger av plast beslag som fulgte med bleeder kit inn i hullene på master sylinder.
4

Monter slangene fra settet på den glatte ender av plast beslag.
5

Place slangene inn i to reservoarer fulle av ny bremsevæske. Enten klemme dem slik at de ikke kan bevege seg eller har noen holde dem for deg. Dette er gjort for å holde slangene fra å komme ut av reservoarene og sprøyting ut bremsevæske eller ta i luften.
6

Bruk en stor stjerneskrutrekker til å forsiktig presse stempelet av master sylinder i ca 1 tomme og deretter la det gå før den returnerer tilbake til normal posisjon. Du vil merke luften som kommer ut av slangene i form av store bobler.
7

Gjenta trinn 6 til boblene som kommer ut av slangene blir mindre og mindre og til slutt forsvinne. Dette kan ta opp til 20 repetisjoner av trinn 6, så vær tålmodig. Når dette er gjort, ta ut slanger og plast beslag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57831.html

Previous:
Next:

auto Bremser