Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan plassere termostaten på en 1992 Nissan Maxima

Hvis du trenger å endre termostaten en 1992 Nissan Maxima og du har problemer med å finne den, kan jobben bli mye lenger enn nødvendig. Mest kvalifiserte servicesentre kan endre en termostat i løpet av minutter , men de har de nødvendige manualer for å fortelle dem hvor alt er plassert. Fremgangsmåte for lokalisering av termostaten i de fleste biler er lik. Du trenger
Skiftnyckel
Vis flere instruksjoner
en

Lås opp panseret ved å trekke i panseret låsen (merket " Hood" ) ligger på kick -panelet under dashbordet på førersiden av Maxima .
2

Trekk opp på panseret . Det vil bare åpne om en tomme til hetten sikkerhet klinke trykkes. Sikkerheten låsen er plassert i midten av kjøretøyet og er tilgjengelig mellom hetten og grillen av kjøretøyet. Trykk på låsen og løft opp på panseret samtidig. Prop panseret opp med panseret prop .
3

Finn den øverste radiator slangen og spore slangen fra radiatoren til termostathuset . Termostaten er inne i termostathuset .
4

Fjern de to boltene som holder huset på inntaket manifold med en skiftenøkkel . Løft opp på huset for å fjerne det fra manifolden . Termostaten er nå utsatt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60386.html

Previous:
Next:

auto Bremser