Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik Kontroller ventilføring Klaring

ventilføringen klaring er klaring mellom ventilstammen og røret eller guide inn i hvilken ventilen er satt inn. Ventilføringen klaring er et viktig aspekt ved motoroverhaling - med for mye klaring oljen kan sive ned langs stammen inn i sylinderen. Hvis dette skjer oljen vil brenne i sylinderen og føre til at motoren bruker mye olje og røyk. For lite klaring ventil og ventilen ikke vil få nok olje til å spre varmen og kan gripe opp i ventilføringen. Du trenger
Vernebriller
Work benk
Dial boremål
mikrometer
Shop våtservietter
Vis flere instruksjoner
en

Place topplokket på en solid arbeidsbenk. Fjern ventilene fra topplokket ved å komprimere ventil våren og fjerne holderen klipp.
2

Sett en ring boremål i ventilen guide. Ventilføringen er et rør eller sylinder i hvilken ventilspindelen er satt inn og rir opp og ned ettersom ventilen åpnes og lukkes. Mål ventilføringen diameter hjelp av rattet boremål.
3

Mål ventil stammer av ventilene som skal brukes i topplokket med en mikrometer.
4

Subtraher diameteren av mikrometer lesing av ventilspindelen fra skiven boremål diameter lesning av ventilføringen. For eksempel, hvis skiven boremål lesing av ventilen guiden er 0,342 tommer og mikrometer lesing av ventilen stammen er 0.340 tommer, er ventilen guide clearance er 0.002 tommer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62103.html

Previous:
Next:

auto Bremser