Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik bruker du en håndbrems

håndbrems - også kalt nødbremsen - er ment for å holde bilene ruller mens parkert i en helling. Selv om noen mennesker bare bruke håndbrekket mens parkering i bakker, mange eksperter sier det er best å sette håndbrekket når du er parkert, i det tilfelle at "parkering sperren" inni overføring din formodning løsne. Håndbrems er viktig for biler med manuelle og automatiske girkasser. Instruksjoner
Innstilling av Handbrake
en

Sett bilen i "park" ved å dra spaken i riktig posisjon. I de fleste biler, er "park" innstillingen merket med en "P." For folk kjører manuelle girkasser, er det best å sette bilen i første gir ved parkering oppoverbakke, og i revers ved kjøring nedover bakke. Plasser hjulene på bilen, slik at bilen vil rulle mot fortauskanten i stedet for inn i trafikk hvis bremsene skje til å mislykkes.
2

Hold foten på den vanlige bremsen som du setter bremsen ved å trekke opp på håndbremsen i midtkonsollen i bilen. Holde foten på den vanlige bremsen mens innstillingen håndbremsen reduserer belastningen plasseres på parkeringsplassen sperren.
3

Slå av bilens motor og ta ut nøkkelen fra tenningen.


Utkobling av Handbrake
4

Slå bilen på og sette bilen inn i stasjonen. Holde foten på vanlig brems.
5

Skyv Håndbremsespaken ned.
6

Ta foten av bremsen. Nå er du klar til å kjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58397.html

Previous:
Next:

auto Bremser