Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Hydraulisk bremsesystemer Work

Hydrauliske bremsesystemer er kraftige, pålitelige systemer stolt på i biler og andre kjøretøy. Disse systemene omfatter generelt en master sylinder, hydraulisk væske, hydrauliske linjer og en eller flere "slave" sylindere, som betjene hver enkelt brems. Teori

En bil hydraulisk bremsesystem oversetter mekanisk bevegelse på førerens fot på bremsepedalen inn hydraulisk trykk, som blir overført til individuelle bremser, der det blir slått tilbake til mekanisk bevegelse. Systemet krever en væske, metall eller gummi bremseslanger, mindre hydrauliske "slave" sylindre på hver brems og brems selv. Hver bil har fire.
Master Cylinder

master sylinder tar mekanisk bevegelse fra bremsepedalen og konverterer den til hydraulisk trykk. Hovedsylinderen er i utgangspunktet et stempel i en sylinder, som er fylt med væske. Moderne systemer har makt lagt til dem av bilen og for sikkerheten også to separate systemer, enten som vil stoppe bilen. Trykket generert fordeles ut til de enkelte bremser.

Brake Lines og slave sylindere

Individuell brems linjer stråle ut til bremsene fra master sylinderen. Disse bremseslanger er vanligvis laget av høykvalitets stål, motstandsdyktig mot korrosjon og bygget for å tåle høyt trykk. I biler, vil den siste centimeter av bremsen linje til hjulbremsen vanligvis være høy grad av gummi, som linjene behov for å bevege seg med hjulenes side-til-side og opp-og-ned-bevegelser. Den høyt trykk væsken inn et hjul slave sylinder presser en pute eller plate mot en maskinert metall overflate, og den genererte friksjon bremser bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58396.html

Previous:
Next:

auto Bremser