Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Test en Fuel Injector Med et voltmeter

injektorer opererer med spenning puls. Positiv spenning tilføres til injektoren, så lenge motoren er i gang. Bilens maskinen slår bakken signal av og på å raskt puls injektoren. Jo lenger bakken signalet er på, blir desto mer drivstoff sprøytes inn i motoren. En kort bakken puls vil holde turtallet lavt. Ved hjelp av et voltmeter til å utføre en injektor spenningsforsyning testen krever en assistent og er en viktig sikkerhetsfunksjon skritt for å hindre store skader på motoren. Du trenger
Voltmeter
Fuse avtrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern bensinpumpen sikring. Dette vil hindre at bilen starter mens en sveiv testen utføres. For det tilfelle at bilen ikke vil starte, vil den også hindre at store mengder av bensin som blir sprøytet inn i motorsylindrene. Gassen vil vaske bort all oljen som beskytter stemplene og sylinderveggene. Som stempelet reiser opp og ned under testing, vil motoren bli ødelagt.
2

Trekk ut injektoren i spørsmålet og setter den positive voltmeter bly inn i en av de to kontaktsporene kommer fra injektoren ledningsnettet . Berør den andre fører til motoren metall --- ikke plast --- for en grunn. Ha en assistent vrir om nøkkelen på. Hvis det ikke er spenning, teste andre kontakten sporet. Det bør være batterispenning på en av de to, vanligvis 12,6 volt. Hvis ikke, må spenningsforsyningen kretsen som skal repareres.
3

Test injektoren krets for bakken. Hvis det er spenning til stede ved koblingen, sett i første voltmeter ledningen i åpent spor av kontakten. Har en assistent sveiv motoren rundt. Spenningsavlesing skal svinge som bakken signal er brukt, og deretter fjernet når motoren skrur eldre. Dersom en digital måler som blir brukt, vil en avlesning være vanskelig å fastslå som spenningen faller til null og deretter tilbake. Dette er fordi den måler responsen er for sakte. Imidlertid er et første signal til stede, og kretsen er normalt. Hvis det ikke er noen grunn signal, ligger problemet med datamaskinen eller tilhørende ledningsnett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60855.html

Previous:
Next:

auto Bremser