Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre en Serpentine Belt på en 2001 Pontiac Grand Prix

Skifte serpentin belte på en 2001 Pontiac Grand Prix sikrer at de viktigste komponentene i motoren fortsette å slå i synkroniseringen. Serpentine belte av Grand Prix omfatter mange vitale komponenter i motoren, som dynamo, servopumpe og vannpumpe. The 2001 Grand Prix har en 3,1-liter, 3,8-liter, eller 3,8-liters kompressormatet V6, avhengig av sub-modellen. Skifte serpentin belte på hver av disse motorene er en nesten identisk prosess. Deler og verktøy for denne jobben er tilgjengelig på en auto deler butikken. Du trenger
New Serpentine beltet
Serpentine belte flytting verktøyet
Drop lys eller lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern spenningen fra strammeren trinse på passasjersiden av motoren ved å trykke nedover på et belte flytting verktøyet festet til strammer skivene. Ideelt sett er beltet flytting verktøyet bedre å bruke, siden det er en svært begrenset mengde plass mellom skivene på denne motoren og den indre side av fender veggen.
2

Fjern Serpentine beltet helt fra kjøretøyet.
3

Installer den nye Serpentine beltet ved hjelp av "Belt Routing Diagram" på et klistremerke over radiatoren. Dette er den eneste delen der prosjektet vil variere, basert på hvilken motorstørrelse du har.
4

Trykk strammer skivene igjen for å fullføre serpentin belte installasjonen.
5

visuelt undersøke serpentin beltet på hver trinse i motoren. Du vil Serpentine beltet som skal sitte dødpunkt på hver skive. Bruk en dråpe lys eller lommelykt for å sjekke den nederste trinsene på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60854.html

Previous:
Next:

auto Bremser