Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Reset BMW Tjenesten Lett

BMWs, som alle biler, noen ganger trenger reparasjoner. Disse kjøretøyene har en innebygd datasystem som varsler driverne hvis tjenesten kan være nødvendig. I tillegg er disse tjenestevarsler bistå mekaniker i å finne utestående problemer med BMW. Hvis tjenesten varsellampe tennes, sjekk med en mekaniker til å avgjøre om tjenesten er nødvendig før tilbakestilling tjenesten lyset selv. Du trenger
Startnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen, og slå den ett hakk slik at BMW dashbordet lyser, men ikke slå på motoren.
2

Notice hvilken tjeneste ikonet på dashbordet lyser rødt. Tjenesten lys indikerer tjenester som ikke fungerer skikkelig, som kan inkludere bremseklosser eller motoren-kjølevifte.
3

Finn knappen merket "BC" på pinnen brukes til å slå frontlyktene på bilen av og på. Denne pinnen er plassert på venstre side av bunnen av rattet.
4

Trykk på "BC" knappen én gang. En klokke skal vises på dashbordet.
5

Finn det lille knappen som er plassert til venstre og under kilometertelleren på BMW dashbordet. Trykk på denne knappen og hold den inne til den mislykkede tjeneste lyset på dashbordet lyser rødt igjen.
6

Trykk på "BC" knappen én gang. Du bør se ordet "Reset" vises på dashbordet.
7

Trykk på "BC" knappen igjen og hold den inne til du ser den mislykkede tjeneste lys dukke opp igjen på dashbordet. Ikonet for tjenesten skal være oransje i stedet for rødt, noe som betyr at tjenesten varsellampen har blitt tilbakestilt.
8

Finn rulleknappen på pinne brukes til å slå frontlysene på og av.

9

Bla gjennom tjenesten ikonene for å sørge for at de er alle oransje. Hvis du ser et mislykket ikonet lyser rødt, følg trinn 3 skjønt ni til alle service advarsler har blitt tilbakestilt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60853.html

Previous:
Next:

auto Bremser