Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremseklossene på en '98 Mustang

The 1998 Ford Mustang er utstyrt med fire hjul skivebremser. Endring av alle putene på bilen bør ta en nybegynner omtrent tre timer å fullføre. Alle de Mustang modeller for produksjon året 1998 bruke en enkelt stempel caliper, med unntak av Cobra modellen bruker en dual-stempel caliper. The Mustangs med enkelt stempel calipers er dekket i denne artikkelen. Alle deler og verktøy for denne jobben kan bli funnet på ditt lokale auto deler leverandør. Du trenger
3/8-inch stasjonen, skralle og socket sett
3/8-inch stasjonen tilpasset, Torx bit (stjerne bit) satt
to-tonns jack
to bukker
to bremseklosser
Tire jern (med 19-mm ende)
Tub av caliper fett og applikator pensel
to bokser aerosol bremsedeler renere
4-tommers C-klemmen eller større
Ny sett foran bremseklosser
nytt sett med bakre bremseklosser
Liten brekkjern eller stor skrutrekker
Liten kopp eller kanne
Disc bremsekalippernes verktøysett (tilsvarende Autozone delenummer 27111)

Vis flere instruksjoner
en

Løsne de fremre hjulmutterne 1/2 omdreining mens Mustang hjul er fortsatt på bakken. Ikke fjern hjulmutterne. Du er rett og slett prøver å ta av dreiemomentet for lettere fjerning ved hjulene er i luften.
2

Sett bremseklosser bak bakhjulene. Heve bilen på hver side. Still jekken står under nedre kontroll armer, på begge sider av bilen, for å få støtte.
3

Fjern begge dekkene fra fronten på bilen. Velg den siden du ønsker å starte demontering, ved hjelp av den andre siden som en visuell referanse for hvordan bremsen forsamlingen ser ut i sin helhet. Dette vil hjelpe deg når du skrur på bremsene.
4

Bruk 3/8-inch skralle og riktig stjerne bit for å fjerne kalipperens bolter. Disse boltene er funnet direkte på baksiden av bøylen. Bøylen er stykket som dekker bremse rotoren og holder putene på plass. Bruk brekkjern for innflytelse i å fjerne bøylen helt fra bremsen forsamlingen.
5

Place kalipperens bolter i en liten kopp. Sett bøylen på nedre kontroll arm for øyeblikket. Ikke la bøylen henge fritt, for ikke å rive eller bryte den vedlagte linje. Fjern de gamle bremseklossene.
6

Sett en gammel bremsekloss mot bøylen stempelet (den runde stempelet som stikker ut fra innsiden av bøylen). Plasser C-klemmen rundt målepunktet. Den C-delen av klemmen skal hvile på baksiden av bøylen, mens skruen spline del hviler mot den gamle bremsekloss. Stram C-klemme forsiktig, å skyve bøylen stempelet flukt med stempelkammeret akselen. Ikke bruk stor kraft for denne oppgaven, ellers risikerer du sprekker de stempelpakningene.
7

Sett bøylen tilbake på nedre kontroll arm. Sett de nye putene på plass sin på bøylen braketten. Lube de bakplater på hver pad lett, ved hjelp av en skvett av caliper fett. Dette vil redusere det opprinnelige Piper, som elektrodene slites seg inn i rotoren. Ikke får fett på rotoren direkte.
8

Sett den komprimerte bremsekalippernes over nye pads. Smør caliper bolter grundig med fett før du installerer dem. Stram kalipperens boltene med 55 til 60 fot-pounds av dreiemoment. Spray hele forsamlingen, ved hjelp av bremsedeler renere. Pass på at det ikke er noe rusk på bremseskiver.
9

Gjenta trinn 3 til 7 for å fullføre bremsekloss erstatning på den andre siden av bilen.
10

Stram hjulene på kjøretøyet tilbake til 80 til 100 fot-pounds av dreiemoment. Senke bilen. Få inne i bilen og pumpe på bremsepedalen når bilen slås av, til du får en solid pedal.
11

Gjenta trinn 1 til 10 på bakhjulene. Erstatt trinn 6 med trinn 12 for å fullføre bakbremsene.
12

Bruk "Caliper Tool Set" å vri bøylen stempelet med klokken, til den er i flukt med stempelet skaftet. Stemplene i de bakre kalippere er roterende stempler. Ikke forsøk å komprimere dem med en visepresident eller C-klemmen. Unnlatelse av å følge dette trinnet vil gjengi den bakre caliper, og /eller hele bremsesystemet, helt ubrukelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58133.html

Previous:
Next:

auto Bremser