Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner du Brake Rotor fra en 2003 Honda Accord

Bremsesystemet på en 2003 Honda Accord går gjennom en rekke overgrep i løpet av sin levetid, og til slutt hver komponent på den må byttes ut. Brake rotors er en av de viktigste komponentene, som de er de delene som bremseklossene klemme også. Etter hvert vil disse rotorene må fjernes slik at de kan dreies eller byttet ut, noe som kan gjøres på under 15 minutter pr hjørne. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
3/8-inch skralle og socket
Heavy duty mekanikk tråd
Tenger
Impact skrutrekker
Hammer
To 8 x 125mm bolter
Vis mer Instruksjoner
en

Bruk jekken å plukke opp fronten på bilen, og deretter sette det ned på bukker. Pass på at bilen er helt og solid på benken før arbeider på bilen. Ta av forhjulene ved hjelp av dekk jern.
2

unbolt bremsekalippernes fra styringsgruppen knoke med skralle. Trekk bøylen ut av rotoren, være forsiktig med å bøye gummi brems linje. Deretter bruker heavy-duty mekanikk wire og en tang for å støtte på målepunktene ved hjuloppheng foran, slik at kalipperen ikke henger med brems linje.
3

Plasser spissen av slagtrekker på en av skruene på forsiden av bremsen rotoren. Vri skrutrekkeren til venstre med den ene hånden mens du trykker den med hammeren med den andre. Dette vil løsne skruen. Gjenta prosessen for den andre skruen på rotoren.
4

Løft rotoren ut av navet med hendene. Hvis det er frosset på navet og vil ikke komme av, tre på de 8mm bolter i de to gjengede hullene på forsiden av rotoren. Stram dem på plass med 3/8-inch skralle og socket, inntil rotoren spretter ut av navet. Løft den av og sett den til side.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57887.html

Previous:
Next:

auto Bremser