Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan fortelle om bremseklosser må byttes

Opprettholde godt arbeidsmiljø bremseklossene er en av de beste måtene å holde bilen knirkefritt. Regelmessig utskifting av bremseklossene er ikke bare nødvendig for sikkerheten, kan det spare deg for de dyre kostnadene for å erstatte dine rotorer hvis du lar putene bli for tynn. Det er avslørende tegn når det er på tide å bytte bremseklosser. Instruksjoner
en

En planlagt utskifting skyldes. Bremseklossene kan vare i tusenvis av miles avhengig av hvordan du kjører. Hver bil og brems produsenten problemstillinger ulike tjenesteleverandører forslag, men den gjennomsnittlige anbefaling for vanlig brems vedlikehold er hver 20.000 til 40.000 miles, ifølge 2CarPros.com, en informativ nettside for bileiere. Sjekk bilens service manual eller produsentens hjemmeside hvis du allerede har byttet bremsene. Hvis du kjører i mye trafikk, er tunge på bremsepedalen eller kjøre i kupert terreng, kan det hende at bremsene må skiftes raskere enn anbefalt av produsenten.
2

bremseklossene er visuelt lav. Hvis du har grunnleggende bil kunnskap, vet du at bremseklossene er rett innenfor hjulet ditt. Se gjennom felger eller under bilen på motsatt side av hjulet for å få en titt på pads. Hvis puten bredde er mindre enn 1/4 av en tomme, vil det snart være på tide å erstatte klossene. Hvis det er mindre enn 1/8 av en tomme, må du erstatte dem umiddelbart.
3

Du hører en knirkende lyd fra hjulene. Dette er vanligvis den lyden som mange venter for å vite at det er på tide å ta en tur til mekaniker. De fleste moderne bremseklosser har også en metallisk slitasje sensor som avgir en pipelyd når Pad nivåene komme ned til 30 prosent av bredden deres. Selv om dette betyr at du fortsatt har en god mengde av din bremsekloss igjen, bør du ha dem erstattet snart. Hvis venstre for lang, vil putene slites helt ned til metall base og forårsake spor i dine rotorer. Hvis du hører en sliping lyd når du bremser, har det mest sannsynlig nådd dette punktet.
4

Du merker økt bremselengde. Hvis det virker som det er å ta bilen lengre tid å komme til en full stopp, selv om du søker det samme trykket på bremsepedalen, kan det være på tide å bytte bremsene. Også, hvis avstanden du må skyve bremsepedalen ned for å få bilen til å stoppe øker, er dette et avslørende tegn på samme symptom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57623.html

Previous:
Next:

auto Bremser