Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Senk Torsion på en Nissan

De torsjonsstag på noen modeller av Nissan lastebiler tjener samme formål som spiralfjærer i de fleste andre biler. De kontrollerer ri høyden på forsiden av Nissan, samt støtte vekten av motoren. Disse torsjonsstag kan løsnes for å senke torsion bar, senke kjørehøyde av Nissan. Prosessen med å senke Nissan med torsjonsstag tar omtrent en time, og det kan ta flere forsøk på å komme til den eksakte kjørehøyde du ønsker. Du trenger
Jack
Jack står
1/2-inch skralle og socket sett
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

parkere Nissan på et plant underlag. Mål avstanden mellom bakken og bunnen av rammen, og noterer nummeret for fremtidig referanse. Løft Nissan med jekken og sette bukker under rammen.
2

Finn de torsjonsstag under lastebilen, som løper parallelt med rammen og koble til den nedre kontroll arm og torsion bar tverrammestykke . Finn torsion bar tverrbjelke under Nissan, som er under førerhuset på lastebilen.
3

Løsne justerboltene på torsjonsstag hjelp av 1/2-inch skralle og socket. Tell antall omdreininger som du bruker til å løsne en av justerboltene, deretter gjenta den samme antall omdreininger for de resterende torsion bar justering bolt.
4

Senk Nissan til bakken med jack . Mål avstanden fra rammen til bakken med målebåndet, og deretter sammenligne den til nummeret du fant i trinn 1.. Om nødvendig kan du gjenta trinn 1 til 4 for å justere torsjonsstag videre. Hvis du har gått for lavt, så kan du stramme torsjonsstag i stedet for å heve bilen opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61856.html

Previous:
Next:

auto Bremser