Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte firehjulstrekk brake rotors

Firehjulstrekk er et system som tillater overføring til å kjøre alle fire hjul samtidig gir forhjulene å styre bilen. Det er mange systemer for å tillate styrehjul å snu, fra CV-stil aksler å hjul ledd, av samme konstruksjon som universell ledd. Manuelle, mekaniske eller elektriske knutepunkter tillate valg av to-eller firehjulstrekk. Det er en rekke metoder for å endre firehjulstrekk rotorer, avhengig av drivsystemet, men de fleste av prosedyren er vanlig blant alle typer. Du trenger
Repair manual
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
firehjulstrekk socket
Sockets og skiftenøkler
hjullager sentralsmøre
Wheel sel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Jekk opp kjøretøyet på bukker, slik at parkeringsbremsen er satt. Blokkere bakhjulene med treklosser eller bremseklosser for å holde bilen ruller. Bruke hjulmutternøkkel, fjerne hjulmutterne og den fremre dekk og sett dem til side.
2

Rådfør deg med manuell og fjern den ytre firehjulstrekk hub. Disse kan være manuell, mekanisk eller elektrisk. Noen firehjulstrekkere har ikke denne type nav i det hele tatt, og kan bare ha betydning cap. Uansett ytre hetten ser ut, følg instruksjonene i ditt eget hefte og fjerne det.
3

Bruk firehjulstrekk kontakten for å fjerne mutter og skive som holder i navet. Det er noen forskjellige stiler av firehjulsdrevne stikkontakter, en fire-spiss, en seks-spiss og noen få andre. Disse er ofte tilgjengelig gjennom lån-a-verktøyet programmer på din lokale auto-deler butikken. Når mutteren og skiven er fjernet, skyv navet av akselen, er forsiktig med å fange den ytre lageret som navet når enden av spindelen.
4

bruker den rette kontakten, fjern målepunktet. Ved hjelp av en strikk ledningen eller skutt stykke tau, henge bøylen opp og ut av veien. Ikke la bøylen å henge ved gummi brems linje.
5

Sett navet på et flatt underlag og ved hjelp av en stor socket eller en muttertrekker, fjerne boltene som holder rotoren til navet . Vanligvis er det fem på åtte bolter. Fjern den gamle rotoren og installere den nye.
6

Fjern hjulet segl og de indre lagrene. Når du har installert den nye rotoren på navet, bør du ha det slått av en maskin butikk eller en auto-deler butikken. Dette vil gjøre den nye rotoren tro mot navet, og vil hindre brems puls.
7

Sett lagrene og pakk dem med fett. Installere et nytt hjul segl. Installere alle delene med en momentnøkkel til å stramme boltene til riktig spesifikasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58924.html

Previous:
Next:

auto Bremser