Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre Rear Bremsetrommel på en Mercury Mystique

Bakbremsene på 1994 gjennom 2000 Mercury Mystic er tromme-og-sko bremser. Trommene er avtagbare for å gi tilgang til skoene eller å erstatte trommer. I noen tilfeller, resurfacing trommer er nok, men hvis skade eller slitasje er dårlig, er utskifting det eneste valget. Erstatningstrommel er tilgjengelig fra de fleste auto-deler butikker eller gjennom Ford eller Mercury-forhandler. Du trenger
hjulmutternøkkel
Breaker bar
Socket satt
Jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Løsne bak slepe nøtter på Merkur din ved hjelp av en hjulmutternøkkel eller breaker bar og stikkontakt. Ikke fjern slepe nøtter fra stenderne før etter vekten er av dekkene.
2

Hev baksiden av bilen med en jekk før dekkene er av bakken. Posisjon bukker under bakhjulsoppheng å stabilisere bilen, senk deretter jack, slik at bilen til å sitte helt på stands.
3

Fjern lug nuts fra hjulet studs og fjern dekkene fra bilen. Sett slepe nøtter og dekk til side for nå.
4

Ta tak i sidene på bremsetrommelen og trekk den rett ut mot deg. Sett den gamle tromme til side og skyv en ny trommel på over de bakre bremseklosser og hjul studs.
5

Installer dekket på hjulet studs og tråd slepe nøtter på hjulet studs. Gå til motsatt side av bilen og gjenta trinnene for å erstatte den andre bremsetrommelen.
6

Hev bak på bilen av bukker, fjerne bukker fra under bilen, deretter senke jack, sette dekkene på bakken. Trekk til hjulmutrene med hjulmutternøkkel eller breaker bar og stikkontakt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57955.html

Previous:
Next:

auto Bremser