Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer bakbremsene på en 1996 Camaro

Installere bakbremsene på Chevy Camaro er ikke vanskelig. Du kan faktisk endre bremsene i oppkjørselen din, som eliminerer behovet for å ta bilen til en reparasjon garasje. Det tar omtrent en time å endre trommelbremser på Camaro. Når du endrer bremseskoene, må du også grundig inspisere bremsetrommelen å sørge for at den ikke har noen skader som sprekker eller spor fra over-slitte bremseklosser. Hvis det er noen skade stede, må du ha trommer reasfaltert, eller erstattes. Du trenger
Automobile jack
bremseklosser
Jack stå
Socket satt
Brake verktøyet
Tenger
Gummiklubbe
Vis flere instruksjoner

en

Park Camaro på et plant underlag og skru av nøkkelen. Ikke sett på parkeringsbremsen, eller vil du ikke være i stand til å endre bremseklossene. Plasser en bremseklosser foran forhjulene. Hev Camaro med bil jack. Plasser en jack stå under bilen nær jekkpunktet og heve den til rammen.
2

Løsne mutrene med hjulmutternøkkel og ta av hjulet fra bilen på den siden du starter med . Trekk bremsetrommelen vekk fra akselen. Du må kanskje slå trommelen flere ganger med gummihammer for å bryte den løs hvis det ikke kommer ut lett.
3

Fjern Returfjærer fra bremseskoene hjelp bremseverktøyet . Fjern hold-down fjærer fra de primære og sekundære sko ved å bruke en tang til å gripe våren og slå den en kvart omdreining mens du presser det i. Ta av aktuator pivot ved unhooking det fra forsamlingen. Mens du løfter aktuatoren pivot, fjern aktuator link.
4

Fjern aktuatoren returfjær bruke bremsen verktøy for å løsne den. Fjern skoen guide, håndbrekket, og parkeringsbremsen spankulere ved unhooking dem fra videregående sko. Fjern bremseskoene fra backing plate sammen med parkeringsbremsen bak kabel.
5

Fjern justeringsskruen forsamlingen fra bremseskoene. Påfør et tynt lag med olje på gjengene og skru regulatoren helt inn Kople ut parkeringsbremsen kabelen fra håndbrekket ved unhooking det. Ta av håndbrekket fra bremseskoen ved å lirke åpne låseringen ved hjelp av tang.
6

Rengjør alle bremsedeler grundig med en godkjent brems renere. Hvis brems trommer er ny, må du sørge for at du rengjør beskyttende belegg fra dem. Monter spaken til parkeringsbremsen sikker og fest den med en ny låseringen.
7

Installer den sekundære skoen til backing plate. Fest videregående sko med holdefjæren ved å gripe den med tang og vri den en kvart omdreining mens du presser det inn Koble parkeringsbremsen kabelen til håndtaket ved å hekte det på den. Plasser den primære skoen på backing plate og fest den ved å ta tak i holdefjæren med tang og vri den en kvart omdreining mens du presser det inn
8

Place selv-justering mellom bremseskoene i hakkene. Installer parkeringsbremsen spankulere og våren. Installer aktuatoren spaken og spak-returfjær. Installer aktuatoren pivot og hold nede fjærer bruker bremsen verktøyet. Hekt aktuator koblingen i spaken mens du holder spaken opp. Installer returfjærsystemet bruker bremsen verktøyet.
9

Place bremsen trommelen på hjulet. Installer dekket og trekke til mutrene med hjulmutternøkkel. Fjern jekkfoten fra under Camaro. Senk bilen til bakken og gjenta prosedyren på det andre hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59047.html

Previous:
Next:

auto Bremser