Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

ARP Rod Bolt Torque Mopar Specs

Du har din drøm Mopar muskel bil, at 1970 Hemi Barracuda. Bilen har sittet på en stund, så du har besluttet å gjenoppbygge motoren, gir det litt mer hestekrefter og dreiemoment enn ingeniørene opprinnelig trodde var mulig. Du har kjøpt alle delene og har hatt all maskinen arbeidet ferdig. Nå er det på tide å sette den store haugen av delene sammen igjen som en gate-pounding drivkraft. Observere riktig moment mønstre og spesifikasjoner for de nye ARP rod bolter er avgjørende hvis du ønsker din motor å levere år med kjøreglede. Rod bolter sikre koble stenger og lagrene til veivakselen. Hvorfor Riktig moment er viktig

Motor utbyggere tilbringer utallige timer på å undersøke boltemoment spesifikasjoner og mønstre for å se hva som fungerer og hva som ikke virker. Ettermarkedet koble rod bolter fra Automotive Racing Products (ARP) er ikke annerledes. ARP ingeniører strengt teste sine rod bolter for å finne ut hvor mye moment kan brukes før en uakseptabel mengde strekningen er formidles til rod bolter og før de begynner å bryte.
ARP Rod moment Spesifikasjoner
med

Rod bolter er også kjent som rod cap eller stang-bærende cap bolter. Disse bolter feste stempelstangen til hetten som fester det og stangen peiling til veivakselen. Hvis du ser opp spesifikasjonen for stang-bærende cap bolter i eierens manuell eller automatisk reparere manuell, vil du se at fabrikken kaller for en stang-bearing cap bolt dreiemoment på 45 fot-pounds. Men når du skifter bolter med ARP rod bolter, øker dette dreiemomentet spesifikasjonen til 50 fot-pounds.
Rod Bolt Stretch

En av de mest viktige hensyn hvis du er gjenbruk rod bolter er at du trenger å sjekke bolten for strekningen. Hver gang bolten strammes, strekker det minutely. Dette bidrar til å holde det låst på plass. ARP rod bolter for Mopars har lov til å ha alt 60-75 ten tusendeler av en tomme av strekk før de må skiftes ut. Stretch i rod bolter kan måles ved hjelp av en kvalitet mikrometer.
Viktige Motor Building Hensyn

Bruk en kvalitet momentnøkkel når gjenoppbygge en motor. Når det er mulig, ikke bruk extensions når du søker dreiemoment til bolter og muttere. Hvis utvidelser må brukes, sjekk momentnøkkelen instruksjoner for hvor mye moment å legge til skiftenøkkelen innstillingen for å kompensere for vri i forlengelse (r).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62119.html

Previous:
Next:

auto Bremser