Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer en ny hanskerommet i Jetta MK4

The hanskerommet i en Jetta MK4 er laget for å holde bilens registreringsnummer og andre personlige eiendeler. Dette organet stilen har en tendens til å ha problemer med hanskerommet skjønt, spesielt med boksen sprekker rundt hengslene. Skulle din Jetta er hanskerommet pause og du må bytte den, kan du installere en ny en i ca 30 minutter med bare noen få grunnleggende verktøy. Du trenger
1/4-tommers skralle
Torx-hode socket satt
Liten blad flat skrutrekker
Replacement hanskerommet
Vis flere instruksjoner
1

Åpne opp passasjerdøren. Trekk av trim panel rett under klimakontroll system ved hjelp av hendene. Fjern bolten bare lavt i høyre hjørne av klimakontroll system med 1/4-tommers skralle og en Torx-hode-kontakten.
2

Fjern boltene nederst i hanskerommet bruker 1/4-tommers skralle og en Torx-hode-kontakten. Trekk av trim panelet til høyre for hanskerommet ved døren jam med hendene. Fjern bolten på sølv brakett plassert i nederste høyre hjørne av panelet med 1/4-tommers skralle og en Torx-hode-kontakten.
3

Åpne hanskerommet. Fjern lyset inne i hanskerommet med liten kniv flatt skrujern. Koble ledninger til lys ved hjelp av hendene. Fjern boltene langs toppen av hanskerommet åpningen med 1/4-tommers skralle og Torx-hode-kontakten. Trekk hanskerommet ut av dashbordet.
4

Monter det nye hanskerommet i dashbordet ved hjelp av hendene. Installere boltene som holder den på plass i motsatt rekkefølge av demontering, og plugg i ledningene til hanskerommet lys med hendene. Skyv trim panelet under klima styringssystemer på dashbordet for å låse den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/62120.html

Previous:
Next:

auto Bremser