Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en Front Brake Rotor Fra en 2002 F150 4X4

Ford F-150 ble introdusert i 1975 og til slutt erstattet F-100. Den 2002 Ford F-150 var utstyrt med et 4,2-liters V-6 som base motoren. To versjoner av 4,6-liters V-8 og to versjoner av 5,4-liters V-8 var også tilgjengelig i 2002 F-150. Rotorene på 2002-f-150 kan slites ut over en periode av tid, avhengig av førerens kjørestil. Når du fjerner rotorene for utskifting anbefales det at du bytter bremseklossene samt å sikre congruity i bremsesystemet. Du trenger
Tire jern
2 tonn eller større kapasitet gulvet jack
to bukker
1/2-inch skralle og socket sett
3/8-inch skralle og socket satt
3/8-inch stasjonen hex head adapter satt
Nye bremseklosser
Nye rotorer
en kan aerosol brems renere
en kar caliper fett (pass på at beholderen sier sikker for bruk på skivebremser)
1/2-inch stasjonen momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne den fremre slepe nøtter med et dekk jern. Hev forsiden av F-150 med en jekk. Plass bukker under begge ender av akselhus, så langt fra hverandre som mulig. Senk lastebil på jack stands. Fjern lug nuts og deretter fjerne forhjulene helt.
2

Fjern kalipperens festebolter med en 3/8-inch skralle, sammen med en stikkontakt eller en hex head adapter (Allen hode) . Trekk bøylen fri fra brems montering og henge den fra fronten coil spring med en metall kleshenger. Ta ut bremseklossene fra bilen helt.
3

Fjern kalipperens boltene med en 1/2-inch skralle og socket. Fjern bøylen braketten. Fjern den gamle rotoren fra F-150. Sett en av de gamle bremseklossene på tvers av både caliper stemplene i innenbords siden av bøylen. Vikle en C-klemme rundt den gamle bremsekloss og på baksiden av bøylen. Stram C-klemme sakte til helt komprimere både kaliper stempler.
4

Installer den nye bremse rotoren på F-150-hub. Turn et øre mutter på bolten og mot flaten av rotoren. Rengjør fronten og baksiden av rotoren grundig med aerosol brems renere å fjerne rust forebygging olje fra rotoren.
5

Installer bøylen braketten og trekk til boltene til 148 fot-pounds, med en 1/2-inch stasjonen momentnøkkel og socket. Installer bremseklossene bort på bøylen braketten. Kontroller at bremsekloss med metall slitasjeindikator tappen er på innenbords side av rotoren. Plasser et tynt lag med caliper fett på de bakre mellomlegg plater av begge bremseklossene.
6

Monter fremre caliper og stram festeboltene mellom 21 og 26 fot-pounds, med momentnøkkel og en socket.
7

Gjenta trinn 2 til 6 for å fullføre rotor og pad erstatning på den andre siden av F-150. Installer hjulene og trekk til kabelsko tettsittende med et dekk jern. Hev lastebil ut av jack stands og fjern bukker fra under bilen. Senk bilen til bakken. Trekk til hjulmutrene til 105 fot-pounds av dreiemoment med momentnøkkel og socket.
8

Fortsett til førersiden av bilen og pumpe bremsepedalen ikke mindre enn 10 til 15 ganger. Hvis bremsepedalen ikke stivne eller skape mer motstand når du pumpe den fem ganger, slutte å pumpe bremsene og luft bremsesystem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/59263.html

Previous:
Next:

auto Bremser