Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte bremsene på en 1996 Ford Explorer

Bremsene på din 1996 Ford Explorer kan slites ned med bruk og alder, nødvendiggjør deres erstatning. Bytte bremser er viktig for å opprettholde din Explorer bremseegenskaper samt å bevare din egen sikkerhet og de av andre bilister og passasjerer. Skifte bremseklosser og rotorer er en relativt rask jobb som ikke bør ta mer enn 30 minutter per hjulet til å utføre. Du trenger
Floor jack
Jack står
Ratchet og socket sett
Spårskruvmejsel
C-klemmen
Mechanic sin oppslagstavle eller zip bånd
Anti-seize smøremiddel
Penetrative smøremiddel
Gummiklubbe
Vis flere instruksjoner
en

Parker Explorer på en flat, jevn overflate. Åpne panseret, og koble den negative batterikabelen som en forholdsregel. Dette vil redusere sjansen for elektrisk støt og hindre Explorer ved et uhell startet mens arbeidet blir gjort.
2

Fjern sentrum hjulkapselen med en flat skrutrekker. Bruk hjulmutternøkkel å løsne mutrene på hjulet før du hever bilen. Bruk gulvet jack å løfte bilen opp fra bakken, og fest den med bukker.
3

Finish fjerne lug nuts fra rattet med en lug skiftenøkkel. Sett til hjulmutrene til side, og dra hjulet fra navet å avsløre bremsen maskinvare. Finn de to festeboltene på baksiden av bøylen å holde den mot bøylen braketten og ta dem med en skralle og socket. Løft bøylen av braketten og bremse rotoren. Suspendere bøylen med mekaniker wire eller zip bånd for å unngå å la det henge ned av bremsen linjen.
4

Finn de to festeboltene på baksiden av bøylen braketten som holder den til hjulet hub. Fjern boltene med en skralle og socket, og trekk braketten av rotoren. Ta tak i rotoren fast med begge hender, og trekk den av navet. Hvis rotoren sitter fast, spray kantene på rotoren der den møter med navet med en liberal mengde gjennomslagskraft væske, og la det sitte i noen minutter. Bruk en gummihammer for å banke forsiktig på rotoren løs fra navet.
5

Påfør et lag med glidemiddel på navet, og montere den nye rotoren nøye på navet. Monter bøylen braketten over rotoren og på navet. Fjern de gamle bremseklossene fra braketten, og plasser en av putene over bøylen stempler. Plasser en C-klemme mellom bremsekloss og baksiden av bøylen, deretter bruke klemmen å presse stempelet tilbake inne i bøylen.
6

Kast de gamle pads, og sett inn nye pads inn sporene på bøylen braketten. Kontroller at elektrodene på plass, og deretter plassere bøylen over rotoren og på braketten. Setter du i festeboltene, og stram med skralle og socket.
7

Gjenta prosedyren for de andre tre hjul, som er nødvendig. Når du er ferdig, monter hjulet på navet, og hånd-trekke til mutrene. Fjern bukker, og lavere kjøretøyet mot bakken. Fullfør stramme mutrene med hjulmutternøkkel. Koble den negative kabelen til batteriet, og lukk panseret. Trykk bremsepedalen fire til fem ganger til at elektrodene for å stille før kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58999.html

Previous:
Next:

auto Bremser