Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Brems Sko på en Chrysler Town & Country

Som de fleste biler, bremseskoene på en Chrysler Town & Country arbeider hovedsaklig med parkeringsbremsen, slik at de ikke trenger å endre så ofte som bremseklossene. Hvis skoene trenger å byttes ut, må du endre skoene på begge bakhjulene. Dette kan være en vanskelig prosess, som bremsetrommelen bruker flere kilder og klipp med bremseskoene. Du trenger
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Needle-nese tang
Høy temperatur fett
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Tilgang bremseskoene
en

Løft bakenden av bilen, og støtte den på bukker, deretter fjerne hjulene. Løsne hjulet slepe nøtter før du løfter van vil hjelpe.
2

Slip bremsetrommelen av. Hvis det sitter fast, dreie hjulet på regulatoren port i bremsesystemet er backing plate med en skrutrekker for å trekke bremseskoene.
3

Rengjør hele brems forsamlingen med brems renere spray, plassere en gryte eller annen egnet beholder under for å fange drypper væske.
Fjerne sko
4

Løsne fremre bremseskoen hold-down våren ved å trykke holderen og snu den 90 grader. Dette fungerer bedre med en spesiell auto deler butikken verktøy utviklet for denne oppgaven.
5

Koble fra øvre returfjær og justeringsarmen våren fra bremseskoen bruke nebbtang, deretter fjerne den øvre våren , sammen med spenningen klipp og automatisk justering, og justeringsarmen og våren.
6

Koble de to returfjærer plassert på bunnen av skoene og ta ut front brems skoen.

7

Fjern actuating strut fra nedre halvdel av brems montering, fjern det bakre sko hold-down våren og pin med det samme verktøyet som front, og fjern bakre sko med parkeringsbremsen utløserspaken.
Side 8

Rengjør og smør gjengene på den automatiske justeringsskruen. Bruk høy temperatur fett.
9

Løsne parkeringsbremsen aktuatoren plate fra den gamle fronten bremse sko og installere den på erstatning, noe som gjør at du skal sete klemmene.

Installasjon
10

Smør kontaktflatene bremsen forsamlingen backing plate med høy temperatur fett.
11

Koble parkeringsbremsen utløserspaken til bremsen kabel og installere den bakre skoen til backing plate, bruke hold-down pin og vår.
12

Koble til parkeringsbremsen actuating strut, automatisk justering, spenning klipp og øvre returfjær.

13

Installer ny front brems skoen og montere den på plass med sin hold-down pin og våren. Fest den øvre returfjær, automatisk justering spaken, betjening av våren og lavere avkastning fjærene med tang.
14

Koble bremsen trommelen tilbake på navet flens.
15

Juster bremsesko ved å stikke en skrutrekker inn i adjuster port - fjern gummiproppen - og vri på regulatoren gear. Juster den til skoene dra mot et vendepunkt bremsetrommelen og slå den andre veien slik at sko bare unngå å dra.
16

Koble hjulene og senk bilen etter skifte bremsene på begge sider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57753.html

Previous:
Next:

auto Bremser