Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan forbedre Brake Ytelse

Dårlige resultater bremser medføre en sikkerhetsrisiko. Dette gjelder spesielt for store lastebiler som må stoppe mye vekt. Det er ikke alltid lett å si på forhånd når bremsene kan mislykkes eller ikke klarer å operere på topp ytelse. Drivere kan likevel være forberedt. Det finnes måter å sjekke bremser og bedre brems ytelse. Instruksjoner
en

Kontroller luftkammer slag for å avgjøre om det er overstiger de fastsatte grenseverdiene. Hvis man automatisk slakk adjuster må skiftes, erstatte dem alle. Når man går dårlig, vil de andre gå dårlig kort tid.
2

Erstatt alle rullene, foringer, anker pinner og fjærer når service cam bremsene. Erstatte Returfjærer når bremsene er realigned.
3

Kontroller at alle nye ventiler for luften bremsesystemet har nøyaktig samme sprekk press som ventilene blir erstattet. Å ha en ventil med en annen sprekk press kan føre til at bremsesystemet til å bli ubalansert.
4

Erstatt alle bremsebelegg samtidig. Å ikke gjøre dette kan resultere i ubalanserte bremser. Dessuten vil erstatte dem samtidig føre til jevnere slitasje og lengre levetid for bremsene.
5

Bruk samme type cam som det blir erstattet. Installere en annen type kan forkorte levetiden til fôr og trommer.
6

Sjekk cam valser å sørge for at de er riktig smurt. Smøring skal påføres direkte på lommen på web roller. Uriktig smøring kan føre til økt slitasje og redusere bremse ytelsen.
7

Bruk kun Original Equipment Manufacturer sko retur fjærer, kamaksler, valser og brems skoen. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i kortere levetid på fôr, nedsatt bremse ytelse og kan føre til oppbremsing å bli ubalansert.
8

Inspiser luften styringssystem for å sikre at lufttilførselen er ren og tørr. Se etter vann og andre forurensninger som kan ha fått inn i systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58856.html

Previous:
Next:

auto Bremser