Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Bytt Brake Booster på en Volvo

Bremsesystemet på en Volvo bruker et vakuum-opererte brems booster som forsterker trykket på bremsepedalen, noe som gjør bremsing enklere for sjåføren. Hvis booster mister vakuum, så booster ikke kan forsterke noe, gjør det ubrukelig og bremsepedalen dramatisk vanskeligere å trykke ned. For å løse dette problemet, må du erstatte booster, noe som kan gjøres i omtrent en time. Du trenger
Fastnøkkel satt
3/8-inch skralle og socket sett
Replacement brems booster
Replacement tilbakeslagsventil segl
Vis flere instruksjoner

en

Fjern de to boltene som holder master sylinder til brems booster med en fastnøkkel. Trekk master sylinder ut av booster og sett det til side. Koble sugeslangen og sjekke ventilen fra brems booster med hendene.
2

skru fra hverandre dieselfilter og vakuum fra brannmuren med 3/8-inch skralle og socket, hvis de synes å være i veien for å fjerne booster. Flytt til undersiden av dashbordet og trekk lyddempende materiale fra off av brannmuren med hendene.
3

unbolt bremsepedalen stang fra bremsen booster ved å ta av fabrikken klipp med hendene. Unbolt bremsen booster fra brannmuren med 3/8-inch skralle og socket. Trekk booster ut av motorrommet.
4

Installer en ny ventil tetningen på baksiden av erstatning brems booster. Bolt booster til brannmuren med 3/8-inch skralle og socket. Koble booster på bremsepedalen ved å installere fabrikken klippet. Skyv fabrikken lyddempende materiale på brannmuren.
5

Sett dieselfilter og vakuumpumpe på brannmuren med 3/8-inch skralle og socket hvis du har fjernet dem i trinn 2. Bolt master sylinderen til brems booster med en fastnøkkel. Skyv tilbakeslagsventil og vakuum linjen tilbake på booster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61796.html

Previous:
Next:

auto Bremser