Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en F150 Servostyring Linje

The servostyringen i en Ford F-150 pickup er et hydraulisk system, som opphører å fungere fullstendig når den ikke kan opprettholde trykket. Hvis lekkasje former i en servostyring linjen, kan servostyring pumpen ikke bygge opp riktig mengde press for å slå hjul, og styring mister sin kraft bistå. Selv om du fortsatt kan kjøre lastebil, er det best å erstatte linjen så snart som mulig. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 2005 Ford F-150, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
Jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
linje skiftenøkkel satt
Utskifting servostyring linjen
servostyring væske
Vis flere instruksjoner

en

Bruk jekken å løfte opp fronten på bilen, og deretter sette den på bukker. Pass på at bilen er helt og solid på benken før arbeider på bilen. Finn servostyring pumpen på førersiden av motoren, og sett renne pannen under den.
2

Finn servostyring linjen du vil erstatte. Hvis den gamle er lekker, da det sannsynligvis vil ha servostyring væske over hele linjen så det burde være lett å finne. Løsne linje fra styringsgruppen rack bruker linjen skiftenøkkel og la overflødig væske å strømme inn i avtappingspannen. Deretter fjerner beslaget hele veien.
3

Trace linjen til sin tilkobling på servostyring pumpen. Løsne passende med en linje skiftenøkkel, deretter fjerne linjen fra lastebilen. Installer en ny tråd på sin plass, bruker linjen fastnøkkel til å skru begge beslag.
4

Åpne servostyring pumpe væske reservoaret cap med hendene og fylle det med servostyring væske. Så lastebilen ut av bukker med jekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60351.html

Previous:
Next:

auto Bremser