Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Skifte en Timing Chain på en 2000 Nissan Maxima

Fjerning av timing chain krever tid og tålmodighet. Tidspunktet kjeden på en Nissan Maxima er tilgjengelig fra undersiden av bilen, og erstatte det innebærer å fjerne store deler av motoren mens du bruker en motor heise. Mens kamkjeder ikke trenger reparasjoner ofte, kan en defekt kjede føre til betydelig skade på motoren hvis det ikke settes inn igjen raskt. En skrapelyd som kommer fra motoren på en bil med høy kjørelengde kan ofte tilskrives en skadet timing kjeden. Du trenger
Flare skiftenøkkel
New timing kjeden
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Erstatt den eksisterende veivaksel tannhjulet med parring mark vendt ut ved å skyve den på veivakselen, lavt på forsiden av motoren. Plasser veivakselen til øvre dødpunkt (TDC) i kompresjonstakten. Du må kanskje snu dette for hånd for å få det til tolv o 'klokke. Senk timing chain guide på plass rundt veivakselen tannhjulet. Foran preg på guiden skal vende oppover.
2

etter at markeringene på innsug og eksos kamaksel tannhjulet med merkene på timing kjeden. Stram eksos kamaksel tannhjulet på spiralspennstift (dowel pin er koblet til kjeden dekselenheten) og trekk til festeboltene til 88-95 fot-pounds.
3

Rett timing kjede og tannhjul parring merker og senke dem inn i motorrommet, innpakning den nedre delen av timing kjede rundt veivakselen tannhjulet (tidligere installerte i trinn 1), og koble den øvre delen av registerkjede til kamaksel tannhjulet (tidligere installert i trinn 2).
4

Juster parring merket på veivakselen med match-merket (gull blekk) på nedre timing kjedet ved å skru den med klokken med hånden. Sett i den nedre timing kjeden på vannpumpen tannhjulet ved å dra kjedet rundt tannhjulet, vier oppmerksomhet til å matche opp sammenføyningsflatene merkene.
5

Erstatt den eksisterende inntak tannhjulet ved å skyve det på veivakselen sprocket og trekk til boltene til 88-95 fot-pounds. Erstatte eksisterende intern timing chain guide og øvre timing chain guide ved å skyve dem på til veivakselen bak inntaket tannhjul. Sett den nedre timing kjedestrammer og slakk side timing chain guide, i den rekkefølgen, ved å skyve på veivakselen. Stram timing chain guide til 88-95 fot-pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61339.html

Previous:
Next:

auto Bremser