Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en aksel i en 1997 Acura TL

Overføring på en 1997 Acura TL kobles til hjulene via et par aksler, også kalt halfshafts. Disse akslene har støvlene på hver ende for å beskytte de indre lagrene. Hvis støvlene bryte, da lagrene kan skade, og akslene vil ha problemer med å gjøre jobben sin. En måte å løse akslene og /eller lagrene er å fjerne hele forsamlingen fra bilen for å erstatte eller reparere dem. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Meisel
Hammer
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket sett
Open-end skiftenøkkel satt
Ball joint verktøy for fjerning
plast klubbe
24-tommers brekkjern
Vis flere instruksjoner
en

Fjern midten cap på de to forhjulene for hånd. Fjern satset lomme (dette ser ut som en bulk i en sirkulær metall panel) på midtre aksel mutteren med en meisel og hammer for å tillate deg å fjerne mutteren. Løft fronten av Acura med en jekk og støtte den på bukker. Ta av slepe nøtter fra hjulene med et dekk jern trekk deretter hjulene.
2

Plasser en renne pannen under overføringen pan mellom akslene. Fjern avtappingspannen bolt på overføring panne med en 3/8-inch skralle og socket.
3

skru fra hverandre strut fra spankulere gaffel med 3/8-inch skralle og socket fjern deretter spankulere gaffel fra suspensjon med 3/8-inch skralle, sokkel og en fastnøkkel. Unbolt tie rod slutten fra knoke med 3/8-inch skralle og socket deretter gjøre det samme på nedre kontroll arm. Separer tie rod fra knoke og den nedre kontroll arm fra knoke med et kuleledd flytting verktøyet.
4

Pek på midten av akselen med en plast klubbe samtidig trekke knoke unna aksel før det er av helt. Lirke akselen bort fra sendingen på sin tilknytning til overføringen med en lirke bar. Trekk akselen ut av overføringen og bort fra Acura.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61340.html

Previous:
Next:

auto Bremser