Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner en MINI Drivaksel

forhjulene på en MINI Cooper er slått av drivaksler-noen ganger referert til som en halv aksler-som er slått av overføringen. Disse drivaksler har cv ledd på hver ende av dem, som er utformet for å tillate artikulering av suspensjonen, så vel som rotasjon av drivakselen selv. Disse cv ledd trenger vedlikehold, og for å fikse dem du må fjerne drivakselen fra bilen. Dette tar omtrent en time å gjøre. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
dreneringspannen
Snap ring tang
3/8-inch skralle og socket sett
strikken

Vis flere instruksjoner
en

Løft fronten av MINI Cooper med den oppjekkbare og sette bukker under jack støttepunkter på sidene av kabinettet bak hjulene. Ta av hjulene med dekk jern.
2

Fjern forhjulet hub mutteren i midten av rotoren med 3/8-inch skralle og socket. Plasser renne pannen under overføringen i midten av kjøretøyet. Fjern avløpet bolten med skralle og tillate overføring å tømme.
3

unbolt bremsekalippernes fra styringsgruppen knoke med en skralle og støtte bøylen med en strikk ledningen. Unbolt ABS-sensor fra styringsgruppen knoke med skralle. Unbolt tie rod slutten av styringsgruppen knoke med skralle, deretter gjøre det samme for mutteren på nedre kuleledd fra styringsgruppen knoke.
4

Fjern låseringen fra drivakselen på overføring ved hjelp av snap ring tang. Unbolt spankulere fra styringsgruppen knoke med skralle. Trekk styringsgruppen knoke med drivakselen bort fra bilen for å trekke den ut av transaksel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60654.html

Previous:
Next:

auto Bremser