Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

2004 Pontiac Grand Prix: Fuel Pump fjerning

The bensinpumpen i bensintanken på en 2004 Pontiac Grand Prix er ansvarlig for å levere drivstoff fra tanken til motoren. Hvis pumpen ikke fungerer som den skal, er motoren ikke er i stand til å få nok gass til å kjøre riktig og du kan oppleve en rekke problemer, som for eksempel lav tomgang, problemer med å starte og steiling. For å løse problemet, må bensinpumpe som skal fjernes og erstattes med en ny. Først skjønt, har den gamle bensinpumpen å komme ut. Du trenger
Fuel trykkmåler
Gass kan
3/8-inch skralle og socket sett
Brass drift
Brass hammer
Vis mer Instruksjoner

en

Ta av bensinlokket. Åpne panseret. Finn lille Schrader ventilen på drivstoffledningen plassert på toppen av motoren. Ta av lokket og koble drivstoff trykkmåler til ventilen. Sett avløpsslangen fra måleren inn i gass kan og deretter presse trykket avlaste ventil knappen.
2

Åpne bagasjerommet og fjerne tepper og reservehjul fra stammen gulvet med hendene. Lokaliser sølv hetten (kjent som brensel avsender adgang panel) mot enden av stammen. Ta av lokket ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket og trekk den opp fra gulvet. Trekk selen til drivstoffpumpen og drivstoff avsender under med hendene.
3

Push i quick-koblingsbeslag på drivstoff linjer med hendene og deretter fjerne dem fra bensinpumpen . Bruk messing drift og hammer for å presse låseringen rundt drivstoffpumpe, mot klokken. Trekk bensinpumpen ut av gasstanken med hendene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60635.html

Previous:
Next:

auto Bremser