Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

1992 - 1995 6.5 Dieselmotor Spesifikasjoner

The Detroit Diesel divisjon i General Motors begynte å bygge sin 6,5-liters dieselmotor i 1992. Det representerte en fremgang på 6,2-liters motor det hadde innført i 1982 og avviklet fra og med 1993, ett år etter at 6.5-motoren er begynnelsen. Selv om ingen lenger tilgjengelig for bruk i normale biler som i 2010, bruker det militære fortsatt motoren i Humvee. Motorspesifikasjon

6.5 General Motors diesel er en V-8 motor, noe som betyr at den har fire sylindere justert på rad på hver side av veivhuset, begge peker utover. Åtte stemplene beveges inne i sylindrene for å transportere kraft fra ekspanderende gass inn i veivakselen. Den har et volum på 395 kubikk inches --- volumet feid av stemplene i én bevegelse fra øvre dødpunkt (TDC) til bunn dødpunkt (BDC). Motoren har en boring (sylinder diameter) på 4,1 inches og et hjerneslag (stempel reiseavstand) på 3,8 inches. Den har et kompresjonsforhold --- forholdet mellom sylinder sammenlignet med forbrenningskammeret når stempelet nettstedet på både toppen og bunnen av et slag --- på 21,3 til-1.
Resultatutvikling

Motoren har en hastighet --- hastigheten som veivakselen snur --- på 3400 omdreininger per minutt (rpm). Den har 215 hestekrefter (en enhet for å måle ytelsen av en motor) og en dreiemoment (en vridende kraft som beveger objekter rundt en akse, også kjent som kraftmoment) av 440 fot-lbs. med en hastighet på 1800 rpm.

Andre funksjoner

motorblokken --- en sak som inneholder kjølekanaler og sylindere --- inkorporerer støpejern med støpejern hoder. Den bruker en indirekte injeksjon, noe som innebærer at drivstoff sprøytes før innløpsventilen stedet for direkte inn i forbrenningskammeret. Motoren bruker en turboladet aspirasjon system for å øke mengden av luft i induksjon skrift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61046.html

Previous:
Next:

auto Bremser