Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte de Bremsekalippere på en RAM 2500

The Dodge Ram 2500 har kalippere på alle fire hjul, og noen av disse calipers må kanskje skiftes ut. Hvis en bremsekalippernes har blitt skadet, kan det påvirke bremseklossene innenfor det og må skiftes. Dette er ikke den enkleste operasjonen, og profesjonell hjelp anbefales. Husk at Dodge Ram 2500 er en stor lastebil. Du trenger
Jack står
hjulmutternøkkel
Stikknøkkel
Rubber plug
Bremsekalipper
tetningsskivene
Clear plastrør
Bremsevæske

Vis flere instruksjoner
en

Løft den riktige enden av lastebilen på bukker, blokkere hjulene på den andre enden og ta av hjulet for bøylen du trenger. Det hjelper å løsne mutrene før du hever bilen.
2

Fjern banjo bolt tilkobling av bremseslangen til bøylen slik at du kan koble fra slangen. Plugg slangen med gummi for å hindre at væske fra rømmer og forurensninger kommer inn. Kast tetningsskiver som var på bremseslangen montering.
3

Fjern de to festebolter holder bøylen og fjerne bøylen fra sitt feste. Det kan ta litt kraft for å løsne bøylen.
4

Installer ny caliper på plass på sin monteringsbrakett og installere festeboltene. Koble bremseslangen til bøylen med banjo bolt, husk å koble fra slangen først og bruk nye pakninger på begge sider av bremseslangen montering
5

Luft bremsesystemet av luften;. Du bør bare trenger å gjøre dette på en målepunktet. Koble en klar rør til bøylen er Utluftningsskrue og sett rørets andre enden i en beholder med væske. Har en annen person trykker på bremsepedalen mens du åpner Utluftningsskrue inntil væsken renner rent ut røret med ingen luft. Etterfyll bremsevæske på master sylinder som trengs.
6

Sett på hjulet og senk lastebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57437.html

Previous:
Next:

auto Bremser