Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Corvette bremsen

Bremsesystemet av Corvette er kompleks, men bevæpnet med riktig informasjon kan du enkelt identifisere og feilsøke eventuelle systemproblemer selv, uavhengig av året av Corvette. Sørg for å utvise den største forsiktighet og bruke systematiske prosedyrer når du feilsøker Corvette hjemme. Det vanligste problemet er en stafett, men denne guiden vil bidra til å forberede og utdanne deg selv for eventuelle problemer du måtte ha for å fikse.
Brake System

Corvette bremsesystemet har eksponentielt bedre med årene, sysselsetter teknologi som fungerer uten feil eller sikkerhetsmessig risiko. Men selv med den nylige utgivelsen av sterkere og større karbon keramiske bremser, krever noen bil vedlikehold og vier oppmerksomhet for eventuelle ujevnheter i kjøreegenskapene. Pedalen pulserende og en tydelig elsker lyden er alle gode indikatorer det er noe galt med bremsesystemet, uansett hvilket år Corvette du eier.
Bli Kjent med Brake System

Hvis ABS-lampen lyser, betyr dette at sikringene bør sjekkes. Dersom 10-amp måle sikring og den 10-amp brems sikring ser fine, vil modulatoren monteringen må sjekkes også. Hvis Corvette er en cabriolet, vil høyttaleren forsamlingen må fjernes manuelt for å komme til modulen.

Relé som heter PN 1636973 er ​​det vanligste problemet med bremsesystemet. Det er flere måter du kan teste disse hjemme hvis ønskelig. Identifisere tallene på pinnene og bruke dette som referanse for de ledningsfargene du trenger å feilsøke i fremtiden.
A Test Lett

En test lys kan være brukes når du vrir nøkkelen til å sørge for at det er spenning på pin tall 87 (oransje), 15 (svart /rosa) og 30 (orange /black). Stafetten er fungerer fint hvis det er spenning oppdaget for alle tre av disse. Hvis det ikke er spenning oppdages, kan kontakten fører til releet ikke har en god forbindelse.

Bakken også må kontrolleres ved å teste for spenning på pinne 31.. Som grunnlag for stafetten, bør ingen spenning bli oppdaget. Testen vil lyse hvis det er en dårlig grunn. Bakken videre på ledningen må testes for riktig kontakt. Testen vil lyse på begge sider hvis det er en dårlig jording videre likevel.
Magnetventil og Pump Motor
p Hvis releet modulen fungerer som den skal, releer drift solenoiden og pumpens motor, som begge er plassert på toppen av pumpen, kan være kilden til problemet. Fordi releer kobles direkte til pumpen, å sette nye releer i er en rask løsning. Et annet alternativ er fjerning av kontrollmodulen kontakten og sjekke spenningen etter at stafetten for pin 9. plass.
Andre alternativer

Denne veiledningen skal lykkes identifisere eventuelle problemer med bremsesystemet. Hvis alle disse testene ikke isolerer problemet, bør den høye strømstyrken kretsen kontrolleres for strøm. Hvis det går riktig også, kan det være på tide å la en lisensiert mekaniker tar det herfra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57436.html

Previous:
Next:

auto Bremser