Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre Bakre bremseklosser på en 98 Legacy

Selv om skivebremser foran på Subaru Legacy gi 75 prosent bremsing for bilen, er det ikke uvanlig for de bakre pads å bære raskt. En av de viktigste grunnene er fordi de er mindre enn de fremre pads og har mindre friksjon materiale. Avhengig av geografisk område, er det heller ikke uvanlig at putene å bli sittende fast i bøylen braketten og stadig drar på rotorene, noe som vil føre til for tidlig slitasje. Områder som opplever alvorlige vintervær og bruke sand og salt på veiene er svært utsatt for denne bivirkningen. Du trenger
19-mm Hjulmutternøkkel
Bil jack
Jack står
Tenger
14-mm boksen fastnøkkel
skrutrekker
12-tommers kanal låser
Stålbørste
Pad erstatning satt med mellomlegg
Anti-tyster brems spray
Anti-seize compound
Butikk filler
Momentnøkkel med 19-mm-kontakten
Show Flere Instruksjoner
en

Crack de bakre slepe nøtter løs med en 19-mm Hjulmutternøkkel.
2

Løft baksiden av Legacy med en bil jack og støtte bakakselen på bukker. Plasser jack står på rocker paneler eller bakramme rail. Ikke plasser bukker under de bakre drivakslene eller du kan bøye dem. Fjern hjulmutrene og hjul.
3

Koble parkeringsbremsen kabelen fra bakre caliper spaken (eventuelt) med en tang.
4

Fjern den nedre lock pin bolt med en 14-mm boksen slutten fastnøkkel og vri deretter bøylen oppover for å få tilgang til de pads uten helt å fjerne bøylen fra braketten. Om nødvendig, bruk en skrutrekker for å bidra til å overbevise målepunktet på pivot.
5

Fjern innenbords og utenbords pad fra bøylen braketten. Hvis det er nødvendig, forsiktig lirke dem ut av holderen, være forsiktig med å score rotoren med skrutrekkeren. Fjern puten rangle klipp fra bøylen braketten og vaske av akkumulert brems støv og korrosjon med en stålbørste. Snapper dem tilbake på plass og bruke et tynt lag med anti-seize compound til toppen der puten kategoriene sitte. Tørk overflødig anti-seize compound fra rotoren med en butikk fille.
6

Bruk mellomlegg til puten erstatning settet og deretter spray shims og backing plate av pads med anti-tyster brems spray. Vent noen få minutter for løsningen å bli klebrig. Installer innenbords og utenbords pad i bøylen braketten.
7

Klem sammen den bakre caliper stempelet inn i hullet ved hjelp av et par av 12-tommers kanal låser. Klem sakte og jevnt. Bytt bøylen over pads og rotor, erstatte den nedre låsepinnen bolten og stram med 14-mm fastnøkkel. Sett på parkeringsbremsen kabelen til caliper spaken, hvis det er aktuelt.
8

Gjenta prosessen for den andre siden. Skift hjul og hjulet nøtter, og stram den i flukt med hub flensen. Senk Legacy til bakken og deretter trekk til hjulmutrene til 65-fots lbs. med momentnøkkel og en 19-mm-kontakten. Pumpen foten bremsepedalen noen ganger inntil den føles hard. Kontroller bremsevæske i master sylinderen og, om nødvendig, legge til ren bremsevæske til toppen av. Prøvekjøre Legacy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57435.html

Previous:
Next:

auto Bremser