Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan justere i nødbremsen på en 1995 Saturn

Du kan justere i nødbremsen på 1995 Saturn rett fra din hjemme garasje, sparer du penger hvis ikke også tid. I nødbremsen - også kjent som en e-brems, en parkeringsbrems eller en håndbrems - betjenes via en spak i kabinen. Spaken er festet til en kabel som går til en bakre trommel. Justering av nødbremsen er et spørsmål om å ta opp slakk i parkeringsbremsen kabelen. Det er på tide å gjøre justeringen når du parkerer Saturn på en nedoverbakke skrå og i nødbremsen vil ikke holde bilen sklir. Du trenger
Tenger
4 bremseklosser
Jack
to bukker
Lug mutter skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Finn midtkonsollen dekselet mellom førersetet og passasjersetet foran. Ta av dekselet ved utløsing side-kroker og løfte opp på coveret. Slipp håndbremsen.
2

Flytt justeringsmutter med tang. Justerings mutteren er på stang som stikker ut av konsollen. Du ønsker å flytte justeringsmutter mot slutten av stangen.
3

Sett bremseklosser foran og bak forhjulene på Saturn. Løsne, men ikke fjern lug nuts på begge bakhjulene, ved hjelp av slepe mutter skiftenøkkel. Hev baksiden av bilen med en jekk. Slide bukker under rammen skinner frem av bakhjulene, og senke bilen på tribunen. Fjern bakhjul slepe nøtter, deretter fjerne bakhjulene fra navet.
4

Løft opp håndbrekket ett klikk. Ytterligere stramme justerings mutteren med tang. Dette vil føre til at de bakre trommer i hjulet brønner for å bevege seg litt. Slipp håndbremsen.
5

Slå bakbremsen trommer og sørge for at de beveger seg fritt. Sette hjulene tilbake på bilen og trekke til mutrene.
6

Hev Saturn nok til å fjerne bukker, senke bilen til bakken og fjerne bremseklosser. Trekk til hjulmutrene hele veien med lug mutter skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58436.html

Previous:
Next:

auto Bremser