Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en nøytral Switch som ikke vil skifte ut av parken på en 97 Tahoe

Den nøytrale sikkerhet slå på en 1997 Chevrolet Tahoe hindrer overføring fra skiftende ut av parken med mindre bremsepedalen trykkes. På 1997 Tahoe, er denne bryter en del av ryggen opp lysbryter og er plassert på kraftoverføringen. Hvis Tahoe ikke vil skifte ut av parken, så du må bytte den nøytrale sikkerhet slå på overføringen. Når du gjør dette, bør SUV kunne skifte riktig. Du trenger
Jack
Jack står
Fastnøkkel sett
Replacement nøytral sikkerhetsbryter
3/8-inch skralle og socket sett
GM Tool J-41364- En
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og fjerne negative tilkobling på batteriet med en fastnøkkel. Løft Tahoe og sette den på bukker for å støtte hele kroppen.
2

Crawl under lastebilen ved overføringen. Fjern skiftet kabelen enden fra girspaken spaken med den 3/8-inch skralle og socket, deretter skru ut girspaken spaken fra den manuelle akselen på overføringen.
3

Koble sele fra bryteren ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Ta ut bryteren stopperne med skralle og deretter trekke bryteren ut fra girkasse.
4

Install GM Tool J-41364-A i nøytral sikkerhetsbryter og rotere verktøyet til sporet på toppen av nøytral sikkerhetsbryter er på linje med pinnen på GM Tool J-41364-A. Skyv bryteren i girkassen, noe som gjør at navet leiligheter og manuelle skift leiligheter justere. Installer bryteren stopperne ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket.
5

Plug selen inn i bryteren ved hjelp av hendene. Installere styrespaken og skifte kabel til overføring med 3/8-inch skralle og socket. Installere den negative terminalen på batteriet med en fastnøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61343.html

Previous:
Next:

auto Bremser